Jeg er visstnok i uke 18 av graviditeten nå. Ultralyd er 7. Juli og termin er foreløpig 6. Desember :) Siden jeg har mye mage fra før er det ikke lett å se at jeg er gravid. Jeg ser det i hvertfall ikke!

Babyen har begynt å sparke og heldige meg har en Angelsound doppler som gjør at jeg kan høre hjertelyden hjemme :) Jeg har hørt på den omtrent 4-5 ganger men jeg er forsiktig med bruken siden det ikke er forsket nok på evt senskader ved høy bruk.

Vi vet ikke kjønn enda men håper vi får vite det på ordinær ultralyd. Vi har en gutt på snart 3 år fra før så blir spennende å se hvilket kjønn nestemann blir. I det siste har det føltes som en gutt men i begynnelsen føltes det som jente. Jeg har egentlig absolutt ingen anelse om hva det kan være!

Vi har vært litt tidlig ute og har kjøpt vogn allerede :) Forrige gang hadde vi Brio Smile og var ganske fornøyd med den men denne gangen får vi vinterbaby og derfor krever vognen litt bedre hjul denne gangen. Jeg ville også ha en lys vogn da vi hadde sort sist gang og jeg synes sort er litt trist farge til baby.

Vi kjøpte brukt vogn denne gangen da vi ikke så helt nødvendigheten i å kjøpe en helt ny vogn for å bruke den i noen mnder. Vognen er en Emmaljunga mondial edge, men jeg har byttet ut bagen med en City cross bag i kremfarget skinn. Den er så fiiiin <3

Jeg klarte ikke vente med å kjøpe inn noe så jeg har kjøpt en kosekanin og sengesett til vogna. Kaninen er hvit og sengesettet er grå og hvit. Dyne hadde vi fra forrige gang.

Jeg kjøpte også lysegrått garn som jeg tenkte å strikke vognteppe av. Vurderer å lage vognpose også men er usikker på om det er bedre å bruke voksiposen oppi vogna siden babyen kommer midt på vinteren.

Etter ultralyden som er allerede neste torsdag så håper jeg at jeg får en litt klarere idé om hva jeg vil ha av møbler og klær osv når jeg får vite kjønn. Gleder meg masse <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​Jeg har lenge hatt lyst til å lage en blogg og har faktisk masse å skrive om, men jeg er så forferdelig dårlig på å faktisk sette meg ned og skrive!

Uansett, jeg er ei jente på snart 29, giftet meg i desember 2015 med kjæresten min gjennom 10 år, vi har ett barn sammen og ett til på vei.

Jeg er utdannet klesdesigner og syerske, men jobber også på sykehjem for å spe på inntekten og fordi jeg liker så godt begge jobbene mine :)

Jeg har jobbet(og tatt utdanning)innen søm og design i over 10 år og holder nå på å bygge opp min første offisielle kolleksjon. I tillegg hjelper jeg til med kostymer på en stor musikal med premiere i August 2016. 

Jeg har en veldig klar idé om hvordan kolleksjonen min skal være, inspirasjon, design og materialer er på plass, men jeg sliter faktisk litt med navn. Selv om jeg har drevet med dette i 10 år har jeg ikke før nå hatt tid og mulighet til å jobbe med det for fullt. Jeg har jo selvsagt mitt eget navn men etternavnet mitt har blitt byttet 3 ganger i løpet av livet og fornavnet mitt er for vanlig. Så hva i alle dager kaller man merkenavnet sitt om det ikke er ens eget navn? Hmmm...det er det jeg funderer på akkurat nå. Men det kommer vel :)

Jeg er en ekstremt kreativ person og derfor kommer nok denne bloggen til å handle både om design, håndarbeid, litt shopping, gjenbruk/ oppussing, mann og barn og alle prosjektene jeg finner på. Så får det bare være at Nouw er for det meste en fashionbloggplattform :) Jeg skriver fordi jeg har lyst, ikke for å please andre.

Ha en flott dag :) 

Likes

Comments