De senaste två veckorna har jag letat SÅ mycket efter var vi ska bo när vi ska till Barcelona nästa år. Har ungefär inte kommit någon stans alls dock, vilket är lite synd. Men! När jag satt och kollade på massa fina hus och lägenheter började jag tänka. Jag vill verkligen bygga mitt egna hus! Eller, jag vill göra delar själv. Kanske en fin veranda, göra om lite rum i huset eller egentligen vad som helst, sålänge huset blir personligt och helt perfekt just för mig!

Så då släppte jag Barcelona sökningarna och började istället leta efter sidor som hjälpte en bygga hus (hur lill gammal är inte jag??) men jag hittade iallafall en favorit, Weber. En sida som är lätt att använda och verkligen har allt man kan tänka sig behöva.

Hittade en uteplats som de hade skapat med hjälp av sidan och det såg så stilrent och fint ut. Så Weber kommer garanterat bli den sidan jag väljer att använda mig av när det blir min tur att flytta hemifrån!


Ovan ser ni bilden från uteplatsen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni kanske vet, håller jag på med mitt UF (ungt företagande, vi startar ett eget företag sista året på gymnasiet) för tillfället precis som ungefär alla andra som läser entreprenörskap och företagande i min ålder runt om i Sverige. Enda sedan jag var liten har jag haft en dröm om att starta ett eget företag, eller för att vara lite mer specifik, ett café. Dessvärre är det ganska svårt att göra ett UF café, så därför har den idéen gått bort lite där. Men sedan jag startade UF året har jag kollat lite var man hittar utrustning etc och jag har hittat en sida som jag tyckte var jätteintressant.

Det finns en sida som heter HNA som erbjuder allt man kan tänkas behöva om man startar sitt egna café, eller sin egna resturang! Så om du brinner för mat eller som jag, känner att det hade vart intressant att öppna ett café eller liknande så rekommenderar jag verkligen att ni klickar in på den sidan!

Och för er med UF som är kopplade till mat eller liknande rekommenderar jag också att ni kollar in där, finns allt man kan tänkas behöva för bra priser!

Detta är några av mina personliga favoritsaker, tycker de var supersöta hehe.

Likes

Comments

I lördags åkte jag och Isabella till shoreditch där vi (äntligen!!) gick till softserv society. Har velat gå dit så länge men har bara varit i Shoreditch på kvällen så det har alltid varit stängt. Men nu åkte vi faktiskt dit, nästan bara för att få vår glass hehe, men vi ville också gå på flower market, dock glömde vi kolla upp när den öppnade så vi var tydligen en dag för tidiga.Så vi tog bara en promenad genom ish hela Shoreditch vilket var jättemysigt. Träffade väldigt mycket intressanta människor etc!


Likes

Comments

2 London Bridge, SE1 9RA

Likes

Comments

Som jag nämnde häromdagen fick jag hem lite saker i ett sammarbete med Ivyrevel och jag är verkligen så kär i sakerna jag fick hem. Tyvärr är klackarna lite för höga för att jag ska orka använda de till vardag men de e verkligen så fina så är ändå nöjd.

OCH ni har 20% rabatt på hela deras sortiment med koden WHILMA20 fram till slutet av mars, gäller även sakerna som redan har nedsatta priser.


Likes

Comments

Åkte till Saatchi med Estelle i lördags och blev faktiskt jättebesviken. Det fanns ungefär 3 saker där som jag tyckte var ''intressanta'' att kolla på. Dock glad att vi åkte dit, så jag har vart där liksom, haha. Kan dock hända att det va för att jag va jättevarm och trött när vi var där inne som jag inte gillade det, oklart.

Duke of York's HQ, King's Road, SW3 4RY

Likes

Comments

Sitter och väntar på att Stells ska hämta mig och utan mobil är jag verkligen så uttråkad. Min uttråkade (kan man säga så?) ledde då till att jag kollade igenom ungefär hela min dator och så kom jag in på Photo Booth, älskade verkligen det när jag var yngre!! Så lättroad som jag är har jag nu haft jättekul med de i typ 20 min. ;-)


Likes

Comments