Whilma Joséfine Kindberg Kontakt: whilmakindberg@hotmail.com
Whilma Joséfine Kindberg Kontakt: whilmakindberg@hotmail.com
Whilma Joséfine Kindberg Kontakt: whilmakindberg@hotmail.com

Planerna att komma hem och äntligen sova förstördes rätt snabbt när Jenny ville att jag skulle med & tälta vid en sjö haha. Trots att ha somnat på tåget hem (&missa min hållplats så jag vakna upp i trelleborg...) och sen ungefär 5 gånger bara på bussen påväg till Staffanstorp, så hade jag en jättemysig kväll och var betydligt mycket piggare än förväntat. Ända problemet var att jag var jätterädd att min mobil skulle dö så vi inte skulle kunna ta oss hem, men därför fick den ligga på flygplatsläge i väskan ungefär hela kvällen, kändes väldigt ovanligt haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom hem igårnatt (eller morgon?) iallafall, 00:40 den 17onde, vilket innebär att vi hade hela sista dagen i agia marina också. Låg mest och solade då det knappt känns som jag fått någon färg på hela veckan menmen...
Det var iallafall en jätterolig vecka! Åkte i förstahand dit med Jennifer & sen var Fabian, jesper & Carl också med. Vi bodde en liten bit utanför klubbarna osv så om ni vill åka på en festresa rekommenderar jag platanias över agia marina. Annars var det helt underbart! Stränderna var jättefina, det var bara en eller två dagar som vi hade lite sämre väder så det var också väldigt skönt, speciellt när Skåne hade regn & 15grader nästan varje dag. 😇
Vi kom dock hem mellan 5&6 nästan varje natt (morgon?) & gick upp 7 för att sola och äta osv, så är otroligt trött nu, men det var helt klart värt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Vet inte ens om det räknas som en dag då det egentligen bara var kvällen, menmen.

Likes

Comments

Har precis packat klart!!😀 Somvanligt ute i sista minuten, men de mesta använder man ju varje dag så är svårt att börja packa tidigare känner jag... Bara ett fåtal timmar kvar nu tills vi åker och jag är såå taggad!!
Vi är framme på hotellet vid 22:00 tror jag så då hinner vi ändå hitta på något på kvällen, utforska Agia Marina lite.
Oklart om jag kommer blogga något när jag är där, eller skriva några inlägg iallafall, men bilder kommer garanterat komma om det finns tillräckligt bra internet.

Likes

Comments