Njuter av sista veckan första året på
teckenspråksutbildningen 😜 helt otroligt att
det har gått så fort och att det nu bara är två år
kvar tills vi är färdiga tolkar! 😱

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skissning på nya tatueringen i hopp om att kunna gadda innan Taizé 😉

Likes

Comments

Att få jobba som florist måste ju bara det
BÄSTA som finns! 😱
alla dessa vackra blommor! 🌺 

Germini, Pion, Prärieklocka


No filter

Likes

Comments

I morse när jag vaknade hade jag fått ett meddelande från en god vän som grubblar över mycket här i livet.
Han frågade vad jag tyckte om slakt? Och skickade en länk där en hade skrivit om slakt och att den, för att gå till det extrema (enligt skribenten själv) skulle gör skolutflykt till slakteri precis som man gör till reningsverket, museum m,m .

Så vad tycker jag om slakt och skolbesök till slakteriet?

Jag tycker att visst, man ska absolut fortsätta med slakt
MEN MAN MÅSTE ÄNDRA!!!
Det funkar inte att vi torterar djuren bara för att vi vill äta dem! Jag har själv som liten sett när min farbror slaktade sina grisar och tyckte det var intressant att kolla på,
(men jag tror inte att skolutflykt till ett slakteri är någon bra idé)
jag hade aldrig sett det förut och jag tror att det är bra att man vet hur man egentligen får köttet som vi köper. Min farbrors grisar fick ströva fritt i deras stora "hage" de behövde inte sitta fast i någon lada och må dåligt, jag tror att de hade det bra fram tills slakten. För även om de flesta människorna verkar se kreatur bara som mat, en god steek så får man ALDRIG GLÖMMA att de är fört och främst DJUR!
Vi människor är också djur och enligt mig så har inte vi någon rätt att plåga något av de andra djuren vi lever på samma jord med.

Och nu till de köttälskande människor som läser det här och tänker
"JÄVLA VEGITARIAN/DJURÄLSKARE"
osv. Jag älskar kött, det är sjukt gott. Om jag blir riktigt sugen på någon mat så är det oftast en kötträtt, jag ber bara folk att inte äta kött i överflöd, tänk på hur djuren behandlas, kolla en extra gång om det finns någon lokal bonde du kan köpa kött av för då är det oftast billigare och djuret har förmodligen haft ett bättre liv. Kolla och tänk en extra gång bara.

Likes

Comments

Har sen första gången jag såg trådträden på Trädgårdsmässan i Älvsjö varit helt förälskad i dem. Dock kostar de från ca 300kr upp till flera tusen, vilket jag som student inte har råd med så då tog jag och gjorde mig en egen och är jätte nöjd. Hade tråden sedan innan så den vart "gratis" 😜

Likes

Comments