Första inlägget.. nervöst!


Det finns så mycket man vill göra men som man inte vågar. Vi hade ett nationella prov i svenskan som handlade just om "vad jag vill och vad jag väljer" och det fick mig att tänka på en ganska liten sak som jag länge velat man aldrig fått gjort. En blogg. Jag älskar dela åsikter med folk, för jag är en tänkare,en som bara älskar komma fram till fantastiska saker om livet som jag inte vetat om, eller annat. Älskar liksom lära mig mer om livet o alla små små detaljer inom det.
Och jag gillar verkligen diskutera det! En blogg känns perfekt för mig. Men rädslan för vad som kan gå fel har hindrat mig. Rädd för att ingen ska vilja läsa, känslan av att därmed känna sig "dissad" "utelämnad".
Rädd för att man ska råka va antingen för opersonlig eller för privat. Ni som känner mig kan veta att jag är lite känslig av mig ibland, i vissa stunder då jag tror alla vet för mycket om mig. Men men.
En annan rädsla man har är ju "tänk om jag får hjärnsläpp.. inte kommer på mer att skriva om" eller tänk om det jag skriver blir "fel".

Jag tror jag ställer mer krav på mig själv än vad faktiskt andra gör på mig.
Hur gör jag själv om jag inte fastnar för vad jag läser? Jo jag drar därifrån o släpper tanken om det i nästa sekund. Och hur kan jag skriva fel? Alla har olika åsikter, kommer alltid finnas någon som relaterar och någon som icke relaterar. Eller den som gillar, den som hatar o den som inte bryr sig ett skit. Vad man än gör kommer de va så.

Jag har iallafall gjort ett val för någon dag sen.. ganska spontant,just då skapade jag bloggen..
Och nu är jag här och skriver mitt första inlägg.
Och jag erkänner jag är nervös! Lika nervös som jag är i första mötet med en ny människa face2face. Men jag är också jävligt glad och förväntansfull. Tankar o idéer bara flyger runt i huvudet nu xD men jag tänker att jag får avsluta nu, så vill du/ni veta mer om mig och mitt liv så bara häng med :D #det.är.nu.det.händer

Gillar

Kommentarer