Nu är det äntligen fredag, som man har längtat och om en vecka så är det jul lov🙈, är ni lika taggad på jul lov som jag är?.
Men skulle bara säga att du är prisis lika vacker som du ör, och glöm aldrig älskar dig själv, som du är.
Tänkte börja skriva noveller/berättelse, för asså min fantasi är till en bok just nu, jag älskar att vara kreativ och använda min fantasi, jag skriver BÖKER på wattpad som ni kan cheka in, boken heter "sms från han", OBS jb Fanfaction. Så ni får kommentera om ni vill att jag ska starta en novell/berättelse:).
//puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej nu har jag varit i skolan,  och har pris i kommit hem. Ska till min häst Sara  snart:).  Kommer kanske filma rid passet,  kanske blogga....
//puss

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR ER
Skulle bara säga det..... För jag vet att många tro att ingen älskar just dig, men jag DIg
❤️❤️❤
//puss

Likes

Comments

God morgon mina stjärnor
Men i dag ska jag vara i skolan😩 och sen så är det helg om 2 dagar, ja!!!!!!.
Jag har inga läxor kan jag även nämna, det kommer blir mkt uppdatering på bloggen😱😱.
Men snart ska jag cykla, och kolla på julkalendern så hörs vi
//puss

Gissa vem som är på bilden?😏

Likes

Comments

Låt ingen trycka ner dig, för du är vacker som du är, det är bara jag som är lite halvt dum i huvudet som inge inser det.
Om det sista jag gör är att tvinga dig att tro på dina drömmar och följa dem, det är bara jag som är en liten idiot i bland som inte gör det...... Lev livet, ingen ska sätt en stor skylt i din panna och säga, "du ska leva som mig! ", man bara vad fan, är det som är fel på mig, det är ju ditt jävla problem, du kan ju inte acceptera mig!. Om du gilla någon säg det till den personen, i stället för hålla det inne, det blir mycket bättre om du berätta att du gilla han/hon, du kan Bara få ja eller nej, det öppnas ingen lucka liksom....
Sprid kärlek och glädje
❤️
//puss

Likes

Comments