Det finns många, olika svar på denna fråga och ett av bloggens syften är att lyfta upp flera betydelsefulla saker som kretsar kring kvinnan och vad hon verkligen vill ha.

Det finns dock flera syften med denna blogg!

Vi kan börja med att kort introducera the bigbrains bakom denna fantastiska idé som förverkligades den 24:e oktober, 2015. Det är två härliga, underbara, spontana och drivna kvinnor som ligger bakom denna blogg, och vi har bestämt oss för att vara så anonyma som möjligt på grund av olika skäl så vår identitet kommer att förbli ett mysterium, which makes the whole thing funnier... doesn't it?

Killar, resor, mode, motivation och inspiration är delar som kommer att inneha centrala roller i denna blogg. Vi, kalla oss "M & S", är väldigt ofta ute på resande fot och vi väljer att dela med oss av våra olika äventyr med er!

Motivation och inspiration kommer det skrivas mycket om, dels för att vi har otroligt stora drömmar, och tror inte på att någonting är omöjligt, och dels för att man behöver motivation och inspiration i livet, oberoende kring vilket stadie man befinner sig i i livet.

Killar, killar, killar. Vad tycker vi om dagens killar och vilken typ av kille är det som intresserar oss (och möjligtvis flertal kvinnor).

Som ni förstår är detta en blogg för ALLA, både tjejer (för att ni helt enkelt kommer att finna det ni letar efter här) och även killar (för att ni kommer bli motiverade och ta till er av flera kommande tips).

Vi säger till er nu, prepare for great things to happen. Vi tänker och handlar stort och därför kommer resultatet vara stort så vi hoppas på att ni hoppar på detta tåg och hänger med på de olika destinationerna som inte har något slut...

Kyss / M & S

Likes

Comments