Mediciner och kosttillskott

Jag tar Elvanse, Setralin och Digestive enzymes. Jag började med Setralin 2014, Elvanse och Digestive enzymes i juni 2019. Så här har det gått hitills:

Första och andra veckan med Elvansen gick sådär. Jag mådde illa, hade huvudvärk och fick ont i magen ofta. 3 veckan märkte jag skillnad i humöret, jag var mycket gladare och hade mindre humörsvängningar. 4 veckan var det lättare att sitta still, slutföra saker, fokusera och lyssna när andra pratade. Jag blev mindre stressad för småsaker och började sova bättre. Nu är jag på vecka 12 och har börjat få biverkningar igen (muntorrhet) men det använder jag tabletter mot. De heter Xylimelts och är jättebra. Ni kan köpa de på Apotea för 109 kr, recommend!

Digestive enzyme tabletterna gjorde skillnad efter 3,5 vecka. Mina magbesvär blev bättre och nu märker jag skillnad i immunförsvaret också, är inte sjukt lika mycket. Jag vet inte hur jag reagerade på Setralinen i början, var ju några år sen jag började med den, men den ger mig mindre ångest. Det känns underbart, tidigare hade jag ångest dagligen men nu har jag bara ångest ibland.

Min dagliga dos. Jag tar 40 mg Elvanse och 50 mg Setralin. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229