Förhållanden

Jag sommarjobbade efter studenten. På jobbet träffade jag en kille, han hade en jättefin personlighet. Vi blev bra kompisar, sedan fick jag känslor för honom. Jag var rädd att han inte skulle ha känslor för mig tillbaka men det hade han. Vi blev tillsammans och i början var förhållandet jättebra. Sedan började jag få mycket ångest och humörsvängningar. Jag kunde vara jätteglad och snäll en sekunden och förvandlas till ett monster som sa elaka saker nästa sekund. Detta hade negativ påverkan på förhållandet som ni kan förstå. När Johan flyttade från Stockholm för att plugga så blev det värre. Tillslut orkade jag inte med förhållandet och avslutade det, jättejobbigt men nödvändigt. Vi pratade inte alls efter det.

På hösten började jag plugga på folkhögskola. Där fick jag 2 nya vänner, en kille och en tjej. Efter några månader fick jag känslor för killen, han även för mig. Vi beslutade att bli tillsammans. Förhållandet hade många up and downs i början men vi tog oss igenom de. Efter 1,5 år så började jag bli osäker på mig själv. Jag brottades med mina tankar och känslor, var jag lesbisk eller bisexuell? Sedan kom jag fram till att jag är lesbisk. När jag skulle berätta det för Hampus hade jag en klump i magen. Det var skönt att veta vem jag äntligen är men samtidigt jobbigt att behöva avsluta ett förhållande igen. Det gick ändå bättre än förväntat och jag och Hampus är nära vänner idag.

Sedan jag fick min ADHD medicin så mår jag bättre. Jag har inga humörsvängningar och får sällan ångest, jätteskönt. Är jag fortfarande singel? Ja, men det är okej. Det hade inte passat alls att ha förhållande nu i alla fall. I framtiden kanske det ser annorlunda ut, vi får se. Är ni i ett förhållande eller singlar som mig? <3Gillar

Kommentarer

Nelsanborg
Nelsanborg,
Hittade previs till din blogg, super intressant o kul ska det bli att följa dignouw.com/nelsanborg
whatangiesaid
whatangiesaid,
Vad kul att du gillar bloggen, kram ☺️ nouw.com/whatangiesaid
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229