Wilma Freidenvall

Inledde min lediga helg med kräftmiddag på min balkong med lilla familjen. Tog sedan cykeln till Boule och Berså där jag mötte upp några vänner. Vitt och rosé hämtades från baren och sen började vi spela boule och bara snackade igenom allt som hänt senaste tiden. Om du vill göra något annorlunda med dina kompisar en kväll så är Boule och berså ett hett tips! Ligger längs vattnet, människor i blandade åldrar, vissa hänger i kompisgäng medan andra är där på date ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Stockholm

Nu har det gått cirka tre månader sen jag flyttade från Kenya tillbaka till Sverige.Kan inte förstå att det om några dagar var exakt ett år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade till Nairobi, ovetandes om så mycket egentligen. Kenya gav mig lärdomar, lycka och vänner för livet. Och så nu är jag tillbaka i lilla Stockholm. Saknar Kenyalivet massor men finns också mycket bra med Stockholm såklart. Så nu kan ni få följa med vidare i Stockholm ett tag, sen drar jag nog vidare "mot nya äventyr" haha.

Puss och Kram

Likes

Comments

Nairobi

Vill inte riktigt inse att det är bara två veckor kvar tills jag inte längre kommer bo i Nairobi, försöker förtränga den tanken så gott det går.. Well well, bara att passa på å hänga på favvoställena tiden som är kvar, som Alchemist! Jisses vad jag kommer sakna det stället, fler såna ställen i Sthlm tack! Nej nu måste jag faktiskt ta tag i skolarbetet, hörs snart!

Likes

Comments

Nairobi

För någon vecka sen var det varlborgsfirande med svenskföreningen på SSN oooch mösspåtagnings-cermoni! Att ta på min studentmössa var en så konstig känsla, nu är det bara 17(!!) dagar kvar av hela min skoltid. Hur sjukt?? Ska se till att få klart allt det sista och sen är det äntligen min tur att få ta studenten!

Likes

Comments