WOW

Träningen i kväll :-) Wow säger jag bara....på flera olika sätt. Jag vill ju gärna alltid tro att jag är sämre än jag är, tror alltid att jag är låååångt ifrån bra. Men faktum är att jag ÄR inte så kass, jag gör väldigt många saker bra också :-) Vi har långt kvar innan vi är där jag vill att vi ska vara men jag är också extremt självkritisk.....;-) Men att få den feedback jag fick idag av Louise satt så himla fint och jag älskar instruktörer/tränare som är ÄRLIGA och TYDLIGA vilket jag kände direkt att hon är :-) Hon gödslar inte med beröm, det har jag förstått och det finns kanske de som tycker hon är "hård". Men jag passar superbra med den typen av tränare och får jag ETT bra under en träning så ler jag hela vägen hem :-) Jag fick några bra,inte många men 2-3 stycken och för mig är det mer än tillräckligt. Gill är ju också en sådan tränare.Dessvärre hinner hon inte med att ha träningar längre och det är anledningen till att jag inte hoppat på så lång tid. Jag behöver få tag i en ny "Gill" när jag ska börja hoppa igen ;-) Men tillbaks till dagen.........jag är för otydlig mot Aggish, eller för snäll.....han vill inte ta stöd och därmed har han ingen bjudning så det slet vi med idag. Han har ju tusen tics och ett av dem är att han gärna vill resa sig när man kräver stöd......men vi löste det och mot slutet var han riktigt fin och jag var också nöjd med min ridning. Jag känner ju Aggish SÅ himla väg så oavsett om han studsar,kickar eller reser sig så skrämmer han mig inte så då är det ju lättare att gå på honom mer.

Nu ska Louise iväg till Norge och tävla och sen till Strömsholm så hon är borta ända till den 11/10. Men jag kommer ha fullt upp med att träna på dagens uppgift och hoppas jag ska kunna göra henne "överraskad" till nästa träning :-)

I morgon får jag ingen sällis med Biggi så vi får ta oss ut på egen hand. Han känns tillräckligt ok för det nu tycker jag. I dag när vi var ute så var det lite bockisar m.m. men det är ändå hanterbart. Jag behöver dra åt tumskruven på honom lite nu märker jag.....är lite för "mesig"......eller rättare sagt så sitter jag och tror hela tiden att han har ont så fort han hittar på bus......hahaha....dock känns han superfin så han har nog mest ont i huvudet i så fall ;-)

Nu sängen. I morgon ska ridbananharvas och jag ska försöka hinna städa ur LB också vilket jag skulle gjort redan i somras......;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag får lite samma ”kritik” , att jag är för snäll när jag i själva verket kan kräva mycket mer bara jag är konsekvent. Så det är min hemläxa 🙈
nouw.com/fia_jungdalen