Vinter?!?

Jaha.....i morse kom det vinter....nåt vitt äckligt blött som rasade ned men försvann direkt då det nuddade marken.....Anna har varit ledig idag så hon kom vid 9-tiden och vi gjorde stallet tillsammans innan vi red. Hon red Aggish och det var inte hans bäst kan man säga....;-) Som ni vet HATAR han när det pickar på hans näsa så han gick med skallen mellan frambenen hela tiden. Vi fick stanna i skogen då det var en som höll på med motorsåg och kapade träd. HAn varken så eller hörde oss så vi fick stå ett par minuter och vänta på att han skulle vända sig om. Under tiden va Aggish väldigt nöjd att kunna köra in sin näsa under "lappen" på Biggis ridtäcke....hahaha....där stod han och skyddade som lilla näsa-sötisen.

Till slut vände gubben på sig och fick syn på oss så han kunde stänga av motorsågen så vi kunde passera. Till och med Biggis tröttnade på att det snöade så hysteriskt. Han fällde båda öronen och matade på i trav som värsta Solvalla-loppet....han ville hem kan man säga ;-)

Nu är båda broddade och klara.Det är "bara" 3 till som ska broddas i helgen ;-) Själv ska jag åka och jobba om en stund och har precis fått i mig lite mat. Ska åka via Kinnarps kontor och hämta en stol jag ska få låna för att se om den funkar för min rygg-bra arbetsgivare ;-)


Katterna har byggt om min nya sadelkammare till lekstuga så när man kommer in där ligger det mesta huller om buller...........skitungar ;-)

Nu ska jag hoppa in i duschen så ha en bra dag och hoppas ni slipper snön ett tag till :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer