Varför streta emot?!

Just nu går det mesta på fälgarna.......allt strular,allt tar längre tid och man gör det mesta bakvänt.........i alla fall jag ;-) det går liksom trögt...och allt beror på snön ;-) det är snöns fel!!!!!!

I går var jag på lassis på ljusbehandling....där glömmer jag min tagg som jag har till att komma in på jobbet......så lagom när jag parkerar på jobbet får jag vända och åka tillbaka, leta parkering, in på lassis, upp i hissen, bort på avdelningen............phu alltså va irriterade jag va på mig själv.Det är ju inte direkt så att man bara kan "stanna till" utanför och fort springa in heller. Att hitta parkering tar ju bara det 10-15 min...............men så blev det,jag hittade den i alla fall ;-)

Sen var det snöstorm hela vägen hem och alla kör i 40 km/tim vilket iofs är bra. Och ja...sen var ju gården återigen full med snö så maken fick slita fram traktorn IGEN och ploga. Jag fixade stallet vilket tog en evighet eftersom duset i boxarna fryser så man får stå 1 tim och krossa klumparna som frusit till is........och sen in med mer dus och högen har ju också frusit när man ska ta dus därifrån.....så då får man stå 1 tim till och krossa de klumparna.......bläääää. Och försöka sortera ut bajset från isklumparna tog såklart också en jäkla tid....nej det blev ingen ridning och så länge det är snökaos så kör jag ingen häst till ridhuset och än mindre ger jag mig ut i skogen :-(

Det är väl bara att "gilla läget" och hoppas att skiten snart är över.....den lilla stund på dagen då det avtar lite och solen tittar fram så sitter jag ju på jobbet....:-(

Jag hoppas att det är bättre i morgon för då är planen att rida dressyr.....om jag nu kan vara ledig som jag planerat....på jobbet är det också kaos nu så ja.....det kan bli så att jag måste jobba i alla fall.

Men återigen.........det är lika för alla-pannan i kaklet-bit ihop-leta efter ljuset i tunneln..........

I dag har i alla fall värmalamporna kommit så vi kanske hinner montera dem i kväll. Vi har ju 3 st men jag ville ha 3 till så det täcker bättre när de står i "solariet". I natt var det -4 grader i stallet..brrrr. Men de har bra med täcken och mkt hösilage att äta. de som är ute har massor med mat och välbäddade ligghallar så de klarar sig bra.Sen har de ju en jäkla vinterpäls också såklart.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer