Skillnad

Jag blir så oerhört förvånad över vilken skillnad det är på Agge från dag till dag?!? Till det bättre då alltså. Idag puttade han inte över mig på vänster sida,mkt mer jämn i sidorna och det tog "bara" 40 min innan han var SÅ himla avslappnad...lång låg hals med rumpen inunder sig och man riktigt kände hur man satt på toppen av ett berg ;-) Underbart :-) Han är väääldigt tittig men på ett sätt som inte alls gör något. Han kan stanna och tokstirra på något och då märker han knappt att jag sitter där uppe....och plötsligt drar han en suck och traskar vidare...hahaha.

Vi var i Sandsjöskog och klättrade lite....med betoning på lite.....jag kör vanligtvis 10x3 men efter de första 10 hade han sån syra att vi fick ta ett varv på slingan i galopp (jäääävla galopp den killen har) och sen fick vi nöja oss med 7 vändor till. Han va riktigt matt efter det. Sen kändes han så himla fin i munnen (han e lite knölig i munnen annars) för det räckte med att jag lade på lite ben så slappnade han av och trampade ifatt med rumpan och han gick att ställa som en elefant med snabeln ;-) Höger-vänster och jag kunde ha honom kvar i rakritning med bärighet.

När vi galoppade va han nästan lite busig och ruskade på huvudet och frustade och det är väl typ det busigaste han bjuder på...hahaha.Sötgöte ;-)

Ett himla bra pass för honom. Sen stretch efteråt och i kväll får han sen massage och BoT täcke. Om en stund kommer Mårten och Amanda och ska hjälpa mig hålla Rox när vi byter bandage ;-) Hoppas det går lite fortare än 4½ tim i dag..........;-)

Kattisarna hittar de mest märkliga ställen att sova på.......små-kattisarna ligger på täckeshängaren på boxdörren och Kitte sover i Dollars ligghalla ;-)


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer