Sen morgon..........

I morse väckte maken mig vid 07.15.....?!? Jag hade försovit mig ordentligt.....iofs betyder det att jag har SOVIT istället för att vakna 8 gånger på grund av oro att INTE vakna i tid.....å andra sidan kom jag ju inte till jobbet förrns 08.30.........det gnager på flextiden.

Makens försvar var att "men du börjar ju alltid 08"........vilket inte alls är sant....han VET ju att jag åkt hemifrån innan han ens vaknat i normala fall ;-) Och hur i hela havet skulle jag möjligt hinna till jobbet till 08 ifall jag kliver upp 07.15?!?...INTE alls eftersom det tar 30 min in till byn....30 min att ta hand om hästarna och sen bör jag i alla fall få 30 min på mig att duscha-klä på mig och få i mig lite kaffe.........eller i alla fall få MED MIG lite kaffe......summan av det är 1½ tim vilket skulle betyda att jag i hans värld skulle börja jobba...........kl 08.45 ?!? ......hittepå gubben lilla ;-)

En sådan morgon funkar inte alls bra för mig i dagsläget...det stressar mig enormt och hela dagen blir upp och ned. Jag kan ju inte strunta i allt jag måste göra på morgonen innan jobbet bara för att jag försovit mig liksom ;-)

Men nu är det som det är och tur är väl att jag inte har något tidspressat ärende på bordet idag ;-) Men jag kommer nog få jobba till 17-18 i dag istället..................vilket innebär sent i stallet ;-) Som tur är vilar Agge idag men Rox kommer inte att få sin promenad då det är kolsvart när jag kommer hem....

Ni hör ju........hahaha.............hela dagen blir kattskit ;-)

Ja nu har jag sagt av mig min plats i träningsgruppen och jag vet inte om jag gjort något bra eller något dåligt. Att släppa en träningsplats här på ön kan vara känsligt.....lika känsligt som att ha åsikter om saker här på ön ;-)

Man byter inte tränare hur som helst........lika lite som man byter hovis eller annat. Det blir prat och uppfattningen blir att man är missnöjd och därmed lite besvärlig ;-) Jag hoppas nu inte att det kommer att bli uppfattningen men jag måste ta beslut som gynnar MIG.....inte andra eller deras uppfattning.

Och jag har ju inte för avsikt att "byta" tränare....bara göra ett uppehåll då arrangemanget inte funkar för mig nu.

Min plan för kommande år börjar ta form.......

Vi ska börja med att röntga Lizza igen i Januari. Sen ska Agge få en tandgenomgång. Sen ska Rox ultraljudas för sin skada. Efter det tar jag beslut om hur framtiden kommer att se ut för Lizza och Rox. I slutet på detta år kommer det att finnas 4 hästar på gården varav 2 är tävlingshästar och 2 är "hagprydnad" (skogsmullar).

Jag kommer ha EN medryttare på mina tävlingshästar som delar ansvaret för häst och stall mot att de rider. På skogsmullarna kommer jag ha 1-2 medryttare som får ansvara 7dgr/v och de får 2 alternativ. 1: betala 1000:-/mån eller rida gratis mot delat stallansvar som fodringar,mockning osv.

I annat fall har jag en plan B ;-) Fem hästar kvar, 2 på skogen och 3 hemma.

Jag MÅSTE börja se till mig själv och mitt intresse och sluta ställa upp för precis alla andra.....Det ÄR inte helt lätt för jag är expert på att säga "jag fixar det" eller "det där gör jag"...............slut med det nu!!! Och det här gäller min make lika mkt som mig kan jag säga.......han har OCKSÅ väldigt lätt för att säga JA istället för NEJ..... ;-)

Det kommer mer exakt framöver hur planen ser ut för kommande år ;-) Men det blir nog senare i Januari.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer