Överraskad

Blir lite överraskad över alla kommentarer som kommer :-) Här sitter man för sig själv och skriver och glömmer ibland helt bort att andra faktiskt läser det ;-) Så himla roligt att få kvitto på det genom kommentarer :-)

Ja idag va det jobbdag och jag kom hem vid 17-tiden. Bigge-Bagge fick gå i töm vilket han tycker är vääääldigt märkligt eftersom han troligen aldrig gjort det tidigare. Han missförstod mig idag och började backa ifrån mig (mardrömmen) så där står man med tömmarna i famnen och en häst som rusar baklänges....det tar ju stopp i tömmarna och han backar ännu mer och försöker jag följa efter så skrämmer jag honom ÄNNU mer så till slut satt han sig på rumpen....lilla gubben så skraj han blev men det redde ut sig ganska snabbt. Han är ju bra så för även om han kan blir lite skärrad så blir han aldrig hysterisk. Så han stod bara still medan jag pratade med honom för att försöka komma fram och få ordning på tömmen.

Aggish har vilat idag och båda två har fått både massage och Biolightats. det blev en "spa" kväll och Aggish har blivit en riktig mysgubbe vilket han inte alls va från början. Han va "rädd" om nosen för det var HANS men nu kan man pussa hur mkt som helst på den och han lägger gärna mulen på min panna och vilar lite där ;-) Biggis är ju likadan, hur kelig och mysig som helst :-)

När jag kom hem så var det inte svårt att se att Anna varit här kan jag säga. förvisso visste jag om att hon skulle komma och rida Rox men alltid när man går ut på logen så ser det ut såhär..........:-)

Det är SÅ himla lyxigt för hon packar varenda påse som finns-Tack goa Anna :-)

Har ordnat varsin "Dagbok" till hästarna. Eftersom jag har hjälp att rida dem men alltid ändå vill veta hur passen gått så tänkte jag att det var enkelt att man skriver vad som gjorts och hur det gått på passet.

Maken har kört streetracing (laglig) och det hade nog gått bra.............eller jag fattar ju inte så mkt av det där. Huvudsaken att han är nöjd och glad........ungefär som han tänker om mig och mina hästar.....hahaha.

Nu ska vi äta sen kvällsmat och sen är det sängen igen,upp 05.15 och till gymmet och sen jobba. Vet inte hur kvällen ser ut i morgon men antagligen har jag alla 3 själv skulle jag tro.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer