Ögontjänare...........

Underbar dag :-) Sooooooooooooool och både jag och hästarna har varit lyckliga :-) Ridturen idag var spännande....hahaha...inte nog med att det var jakt så var ena grannen ute och körde med ungarnas 2 4-hjulingar på grusvägen. Fram och tillbaka hundra gånger. Vi var precis på väg hem och befann oss (som tur var) tvärs över grannens vall. Det var dock inget hinder för att Biggi skulle på spelet ;-) Det finns 2 saker(förutom allt annat) som får honom att freaka ut totalt...det ena är jakt och det andra är motorcyklar ;-) För att vi inte skulle perforera hela vallen för grannen så hoppade både jag och Lena av för att gå men Biggi var så i gasen att han inte ens märkte att jag stod bredvid honom så han höll på att springa över mig. Och det hjälper ju inte hur mkt jag än skriker på honom....det blir bara ännu värre.....och SÅKLART va ungarna tvungna att köra fram o tillbaka hur många gånger som helst och dessutom stanna och gasa lite extra också. Inte för att de såg oss för vi var bakom vasten så det var nog inre för att jäklas men det kändes n��stan så ;-) Ja och sen var det bara att fortsätta traska för då hade han redan börjat stapla så himla mkt att han fick arabsvans när det kom 2 joggare med hund också ;-) När han blir sån så är det inte bara att han ansar runt och är spänd......efter en stund så briserar han helt och står på stället och bockar och sparkar bakut. Dock hade jag redan klivit av idag eftersom jag förstod vad som skulle ske när vi hörde 4-hjulingarna ;-)

Men i övrigt var han riktigt fin och trummade på med bra bjudning också :-) Det kvittar liksom hur jäkla krånglig han kan vara ibland för dessa dagar då han ger den där magiska känslan är det värt varenda ridtur :-)

Jag sov sen till 19 och maken var ut en sväng i stallet och kom in och sa att mina hästar var ögontjänare......han såg att Biggi och Aggish stod inne i ligghallen men då de såg honom gick de ut och låtsades som de inte alls vågade gå in där ;-)

Jag trodde han hittade på men när jag gick ut och nattade dem innan jag åkte till jobbet så smög jag lite på dem....och mycket riktigt stod både Aggish och Biggi inne i ligghallen bakom köldridån ;-) Så nu verkar dramat vara över i alla fall ;-)

Julafton blir nog ändå hos sis. Maken fick bestämma och han tyckte att vi skulle vara hos dem ;-) Ja för mig kvittar det som ni säkert fattat, Julen är komsi-komsa för mig. Det enda jag vill är att det är lugnt och inget stim, jag är helt flexibel i övrigt.

Det blir nog bra hur det än blir :-) Får jag bara frulla och natta mina djur så är jag nöjd :-)

Nu tar vi oss igenom den här natten och fan ta de som inte sköter sig ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer