När vi är två............

Så mkt enklare allt är när vi är två i stallet :-) Nu är det ju så att jag och Lena kompar väldigt bra och är ett jädrans bra team ihop i stallet också :-)

Maken och jag drog en snabbis till byn i morse eftersom det vräkte ned vatten. Granngården för att hämta spånpellets, Dahrves för att hämta en kotring jag beställt, Lidl för att handla och sen hämta YTTERLIGARE en kaffemaskin....hahaha....tror vi har typ 4 stycken vid det här laget ;-) Och även denna ska vi ha i stallet sedan när vi lärt oss hur den fungerar ;-)

Tog in och lunchade hästarna (de fick gå kvar ute i morse)och sen kom Lena lagom när de ätit klart.

Vi började med Elliot och Biggi. Han var inte lika trotsig idag som igår och det är så det brukar vara när han vilat ;-) Trotsen består i att han absolut inte törs gå först.....;-)

Sen en fika innan nästa tur med Aggish och Rox. Aggish har ibland väldigt mkt attityd ;-) Det är himla mkt spansk skritt,dubbelhopp och massa annat trams men jag tycker inte han borde vara sån nu när det börjar bli höst (?!?)....men any way, my crunchball

Lena rider Rox förbaskat bra. Inget krångel hit eller dit, inget böjande eller annat skit som hon inte behöver. Hon rider henne rakt fram-i balans och bärighet :-) Men Lena är ju distansryttare och då fungerar det verkligen inte att felbelasta hästen så hon är väldigt vertikal även när hon rider sin egen Elliot. Lena gillar Rox och hästen är hur cool som helst när Lena sitter på.

Nu ser hon inte så vertikal ut på bilden men den är tagen snett bakifrån ;-)

Sen gjorde vi stallet klart med fodergrindar,mockning osv så nu är jag faktiskt klar i stallet för dagen :-) Ska bara ställa om tiden på ena fodergrinden och fodra Guiness och Rox senare i kväll.

Maken roddar med traktor och plog eftersom vallarna ska plöjas i morgon och sen ska de så i helgen. Han har en kompis som hjälper till för annars skulle det nog ta 1 vecka att få allt gjort.....det är några hektar ;-)

Eleven i morse blev flyttad till i morgon kväll då det är bättre väder och jag har en till träning i morgon bitti också.

Just nu manglar jag tvätt(jo man MÅSTE mangla.....hahaha)och sorterar upp kläder.........booooooring men nödvändigt. Sen har jag fakturerat några kunder som släpat ett par veckor....;-)

Ska försöka ta mig i kragen och röja änget i morgon....blev inte idag för vi hade ingen bensin hemma till Kermit ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer