Min sista dag......

Ja det låter en aningens dramatiskt kanske ;-) Men sista semesterdagen är som en sista pust innan kriget börjar......jag vet att de hade kaos på firman igår.....så sommaren har börjat. Både vad det gäller turismen i fråga om det mesta och också det ökade antalet Covid19-smittade.....de flesta människor skiter fullständigt i att det är en kommande andra våg....de tittar lite på en när man med en blick påminner dem om att man inte alls är intresserad av att ha dem i nacken i kön.....symptomen på Covid är skrämmande olika så ingen kommer att gå fri är min teori.

Det kom inte så mkt regn under natten som var sagt,däremot brakade det loss på den södra delen av ön med både åska och blixtar tydligen ;-)

Tog in grabbarna i morse för frulle så jag ska alldeles strax gå ut och börja beta av dagens "rastning" ;-) Börjar med gangstern och sen får vi se i vilken ordning de andra kommer. Lena skall nog också rida sin Elliot så jag kanske får sällis med någon av dem ;-)

Maken for iväg för att summera dagens jobb i fråga om höskörd. Troligtvis slår vi någon vall idag också. Sen är min förhoppning att vi kan fortsätta med utbygget :-)

Har bokat veckans träningar också vilket blir förlagda till Söndag och Måndag eftersom jag jobbar fram till söndag morgon. Tanken är att försöka klämma in en P&J i Juli och även en P&R......vi får se vad vi hinner med ;-) Man behöver inte oroa sig för restriktioner eftersom vi inte har mer än runt 20 starter vid varje tillfälle. Såklart blir det begränsat antal medföljare till varje häst ;-)

Nu tar vi sats och börjar dagens "arbete" ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer