Mer sol

De sista dagarna är lite blurriga. I dag vet jag i alla fall att det är söndag ;-) I går hade vi Ergo-dag med sitsanalys och sadelcheck. Det var endast EN bokad kl 12?!? Men återigen......jag är inte förvånad ;-) Här ska man inte tro att man kan något som inte andra kunnat i hundra år innan ;-)

Hur som helst fick jag massor gjort i stallet istället och tid att sitta i solen och fundera på framtiden och hur den kommer att se ut.

Anna var här och red Aggish. Hon har egentligen slutat rida här då hon haft så mkt att göra på jobbet och även privat. Dock frigjorde hon sig i går för att rida så därför tänkte jag att jag kunde "bjuda" henne på att få rida Aggish då.

Själv red jag Biggis med Jossan på eftermiddagen. Han funkar just nu bäst med Guiness. Han var otroligt spänd och tittig i går men när vi hade 500m kvar hem så kom de första 2 frustarna ;-) Tror han fortfarande är lite påverkad av smällen han fick på frambenet när jag var borta. Inte halt men det stramar nog en aning. Vi tar det lugnt några dagar till så släpper det nog.

Anso hade Cornelia med sig som fick rida Rox på ridbanan. Anso är fortfarande väldigt kass i ryggen så det är nog bra att ta det lugnt tills hon fått röntgen. Cornelia fick tugga grus en gång men det hade gått bra. Ja Rox kräver sin ryttare utan tvekan ;-)

I går eftermiddag var vi i byn och handlade mat. Nackdelen med att handla en lördagskväll/eftermiddag är att det mesta är slut i hyllorna.......fördelen är att det knappt är en människa i butiken ;-)

Sen fick det bli mello på kvällen och maken åkte till stan och hämtade hem Mårten och Amanda som var på "trav-fest". Det blev ju inte särskilt sent för de gav upp redan 21.30 ;-)

Lena fodrade i morse så jag kunde ligga kvar i sängen ända tills 07.30. Inte direkt sovmoegon kanske men bara att slippa gå ur sängen direkt när man vaknar är skönt. Vi åt frulle framför nyheterna också och kan starta dagen lite lugnt.

All bokföring skall göras idag.........och ni vet hur roligt det är......särskilt när solen lyser och det inte finns ett moln på himlen ;-) Ja sen ska grabbarna röra på sig också.

Nu ska jag snart hoppa i kläderna och aktivera mig :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer