Knepiga "Nouw"............

Tyvärr ganska vanligt med problem på Nouw........nu har jag lagt säkert 1½ tim på att försöka komma in på Nouw både från mobilen och datorn............man blir inte jätteglad....;-)

Skit i det för nu är vi här :-) Slutade 14.30 och tog "silverpilen" direkt hem och svidade om snabbt som ögat. Mockade och fixade allt annat fast jag "borde" tagit in de och ridit direkt......men jag KAN bara inte ställa in dem i skitiga boxar......det GÅR inte....jag får panik av det ;-) Så Biggis box tog 7 min att mocka och Aggish.............tog 40 min?!? Det var SÅ himla mkt "smulor" och det låg liksom skit på "botten" i boxen...fattar inte vad han gjort?!? Men nu e det rent i alla fall ;-) Sen fick de varsin kärra dus också. Har hängt in 2 vattenhinkar till dem nu för jag gillar inte att se att hinkarna e tomma på morgonen......jag vet ju inte om de stått och varit törstiga halva natten då. Så nu är det oftast en hink kvar med vatten men det gör ju inget, bara att byta ut i så fall.

Trimmade Biggis på ridbanan. Felicia hade en tjej med sig som skulle rida lite på Guiness så hon va där också samtidigt och skrittade runt. Biggis tyckte det var vääääldigt onödigt att han skulle arbeta när Guiness bara behövde lunka runt på spåret.....Biggis är ganska lat egentligen men han döljer det bra genom att springa ;-) Frånsett att han försökte bete sig som en "ridskole-ponny" och försöka tränga mot Guiness så kändes han fin. Han va trött i kroppen men det kände jag redan innan jag sadlade att han va så med det utgångsläget var han ändå fin. Han orkade inte "springa" lika mkt och jag hade större möjlighet att komma åt honom utan att han släppte bettet hela tiden. Han gjorde en del försök att springa iväg men i det stora hela tog han fint stöd :-) I morgon ska han få en tur i skogen med Elin tillsammans med mig och Aggis.

Aggish fick också trimma och det var premiär att rida med belysning,det är bara Felicia som gjort det hittills så nu var det min tur.Aggish va ju som vanligt ganska spökig och värre blev han ju allt eftersom det blev jobbigt ;-) Men mot slutet släppte det lite och han orkade inte studsa iväg hela tiden för minsta lilla ;-) Han va nog också lite trött i kroppen...........men dock inte i skallen ;-)

Planen var att de skulle sova ute i natt eftersom det ska bli hyggligt varmt och knappt någon blåst (6-7 sekundmeter) men när jag kom ut i kväll så bara totalvägrade de att gå ur boxen......båda två bara stod och stirrade på mig och sen backade Aggish in i hörnet och ställde sig o vila på ena bakbenet....hahaha....tydligt nog eller ;-) Så de fick stå kvar inne i natt också. Dock är ju dörrar och fönster öppna så de får i alla fall samma luft som ute.

I morgon börjar jag klockan 07 så det e upp vid 05.15. Men jag slutar å andra sidan 13.30 istället ;-)

Nu sängen.........jo måste tipsa om en sak för er som har problem med att sova. Jag har testat det mesta på recept som bara givit effekten att jag oftast ligger klarvaken istället......jag svara väldigt dåligt på preparat som har någon form av beroendeframkallning. Så jag vägrar att äta några som helst narkotiska preparat. Det starkaste jag går med på är Alvedon eller Ipren, jo och Pronaxen för min rygg ibland. Hur som helst, nu fick jag rådet av läkaren att testa Pascoflair som är ett naturläkemedel och receptfritt. Ja jag hade ju inget att förlora liksom ;-) Så nu har jag testat det och det är nog det som faktiskt har funkar överhuvudtaget ?!?

Jag somnar lätt och vaknar nog inte mer än 2-4ggr/natt vilket är makalöst mkt bättre från att sova 15 min,vakna,sova 15 min,vakna....osv. Kan vakna upp till 10-15ggr/ på en natt så oftast känns det som jag inte sovit alls.....men nu kan jag i alla fall inte minnas att jag vaknat mer än 2-3ggr på natte :-)

Det är såklart en helt galet stor skillnad och jag är ju nästan pigg på dagen ;-) Så har ni problem så testa detta eftersom det dessutom är helt ofarligt.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Tack för tipset , det ska jag testa när jag kommer hem igen 👍
nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Å så segt när det inte funkar!!!
nouw.com/brieditiseventing