"Kaffetant"

Måste börja dagen med kaffe......efter att hästarna kommit ut så hamnar jag en stund här med kaffekoppen. Jag är en "ensamvarg" på morgonen och klarar inte av när saker och ting blir stimmiga. Det ska vara lugn och ro på morgonen så att man hinner vakna.Därför är det så skönt att gå upp först, släppa ut hästarna och sen ta sin kopp och landa här i stolen en stund. Maken får rumstera nere i köket på egen hand tills jag vaknat ordentligt ;-) Han pratar och står i ganska mycket på morgonen och dessutom ska han ha frukost-tv:n på så himla högt att mina öron krullar sig...hahaha. Nej då smyger jag upp och sätter mig här med koppen en stund ;-)

Lizzan har surat på Roxan i natt....uppenbarligen eftersom vattenhinken var trasig ;-) Det är inte heller första hinken som hon sparkat sönder....hon är lite svidig ibland och då ryker det en hink ;-) Men jag har ett "lager" av vattenhinkar till henne just av den anledningen.

Utsläpp i morse gick galant. Roxan är så himla söt :-) Hon står så himla snällt och väntar på sin tur medans de andra två brötar på ut i hagen i full fart. Hon trippar lite försynt ut och ställer sig vid tråden och tittar på de andra två....undrar om man får hälsa på er idag?!? Nähä det fick man inte, då tar jag min hö-hög istället ;-)

Vi körde ut lite träd/grenar i hagarna igår också, det var uppskattat och Dollar hittade genast en position där han kunde klia bakbenen bland grenarna ;-)

I dag ska jag skrapa resten av stallväggen och förhoppningsvis hinna börja kalka den också, det kommer bli så himla fint och ni ska få se det också såklart. Vad maken har för plan vet jag inte.....igår pratade han om att åka ned till Västergarn och klippa gräset men det blev inte av igår så det kan ju bli av i dag i stället ;-)

Sen verkar han ha dragit på sig nån öroninflammation eller nåt. Han har ont i örat och hela käken....frågan är om det inte är tandvärk han har......återstår att se.

Nu är min lilla kaffestund slut och jag ska ta tag i den här underbara dagen. Solen skiner och det är varmt så det KAN bli ett dopp i sis pool.....;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer