Inte ens svettig?!?

Det blev roadwork för Lizza idag :-) Grusvägen var superfin att trava på och vi körde hela rundan i trav och galopp.Det tar väl typ 40 min och Lizza var inte ens i närheten av att vara svettig?!? Nu var det lite kyligt ute men med trav/galopp i nästan 40 min BORDE hon bli svettig.....;-) Jag fick i alla fall kramp i min vänstra vad......har fått det flera gånger på sista tiden...vet faktiskt inte varför.Det till och med stasar i ridstöveln?! Nu har jag iofs börjat rida med knästrumpor när det blivit lite kallare men de e rätt tunna så det borde inte göra så stor skillnad.

I alla fall, Lizza kändes(som vanligt) superfin :-) Det är ett ruggigt tryck i henne i traven och vi gjorde också en hel del halter.Hon vill ofta slå sig fri i halten men nu börjar vi synka bättre ;-) Fåren är alltid lika spännande när vi ska passera. Hon brukar få stanna och glo lite och då e det inte lika kul längre....hahaha.Så fort hon märker att jag är "beredd" på hennes påhitt så tröttnar hon direkt ;-)

Jag drog igång tvättmaskinen i stallet innan jag red ut så nu ska täckena centrifugeras och hängas på tork. (Det är inlämnade täcken) Hann med att klippa Lizza också.Svårt att tänka sig att man fick "slåss" med henne för 2-3 år sedan varje gång för nu står hon och sover och gör hon inte det så står hon och gäspar. Däremot är hon väldigt bestämd med HUR LÄNGE jag får klippa.....hahaha. Hon säger till när hon anser att jag borde vara färdig, hon blir skitsur och börjar trampa runt tills jag blir irriterad på henne och skärper tonen lite....då blänger hon på mig och suckar högt ;-)

Hittade denna i slasken i stallet......blir så himla förvånad att den inte diskat sig själv och lagt sig i diskstället?!?! Det trodde jag att den skulle göra......eller det trodde nog den som använde den till kattmaten sist i alla fall.....;-)

Sen funderade jag på om jag skulle plocka bort hindrena men jag åt lunch istället och sen for jag bort till Ann och fikade....man måste ju prioritera....hahaha. Men jag har faktiskt tagit bort alla hinder nu så i morgon kan jag sladda ridbanan.

Texas tar sig en eftermiddagslur innanför mattes hoodie ;-)

​Nu ska jag äta lite och sen sy lite på några pannband som är beställda,en lagom fredagskväll ;-) I morgon kommer Jill (kollega) och rider med mig också.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer