Hur man än gör.........och det finns folk till allt ;-)

Ja det kvittar hur man försöker planera för bliningarna hittar oss ändå ;-) Jag hade egentligen ingen plan för dagen för det brukar oftast inte gå i lås ändå ;-) Men när jag mockade hagen i väntan på att Lena skulle vakna så skickade jag ett sms till henne och frågade om hon var sugen på att rida Rox....och det kunde hon göra sa hon :-) Vilket då innebar att jag bara hade 2 hästar att rida ;-) Vi började med Biggi och Elliot och som det är nu går det inte att rida i skogen....vi testade ändå en bit men det tog bara några minuter så var vi totalattackerade av odjuren. Vi fick trava på så gott det gick trots sprängsten....men snart får båda hästarna på sig sulor i alla fall så då är det problemet löst fram till hösten då vägen kanske blivit lite bättre ;-)

Det verkar vara en period nu då ganska mkt går lite åt fel håll och saker o ting gärna vill krångla lite extra mkt.....jo jag vet "det är hur man tar det" och "gräv där du står".....och det gör vi men faktum är att det inte är skitroligt att tvinga ut dem på sprängsten och inte heller då de blir totalattackerade av de där förbannade bit-sakerna :-(

Men tiderna blir nog bättre....trodde att det skulle vara bättre idag eftersom det regnade inatt och var betydligt svalare idag än tidigare......men icke ;-)

Hur som helst så tog vi oss hem i alla fall. Aggish och Rox gick sen en tur också............på grusvägen och sen vände vi och red samma väg tillbaka. Aggish är ju betydligt mkt coolare denna sommar än tidigare även om han hoppar och skuttar och slår med frambenen ibland ;-) Men som sagt, det är bättre än sämre i alla fall ;-) Lena rider Rox himla bra, bra tempo,bra form och blir inte rädd heller för minsta lilla om Rox spänner sig. Med lite tur kanske hon kan rida henne lite mer ;-) Men hon jobbar mkt hon också så hinner hon kanske nån dag i veckan så blir det bra i alla fall :-)

Jag fick lite brådis till jobbet sen men hann i alla fall i tid.

Sen hade vi en köpare på gång (inte annonserat) till Rox. Dock visade det sig att de ville bestämma pris, jag skulle transportera och besiktiga.......till ett pris som de bestämt ;-) Hahahaha,.....ja det finns folk till allt ;-) Men jag backade ur den affären då jag ansåg att känslan i magen inte var rätt.

Det är inget fel på hästen, tvärtom, det är bara jag som inte klickar med henne. Men då verkar folk tro att de kan köpa hästen svinbilligt bara för det?!? Jag har ju liksom ingen panik, hon får plats här och även om jag skulle vilja hinna med henne mer än jag gör så mår hon tipp-topp som det är ändå. Jag tycker bara att hon är värd en alldeles egen människa.....mer akut än så är det faktiskt inte. Men hon är ju såklart till salu och hon besiktigas i början på nästa vecka ändå. Jag tror jag har kvar henne 1-2 månader och rider till henne lite mer så blir hon dyrare också....hahaha.

I morgon är en annan dag och jag har ett fripass :-) Sen är det 3 pass på rad med ett dubbelpass på Söndag.....;-)

Men snart ska Aggish och jag på dressyrkurs i 2 dagar så då har man något att se fram emot :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Att sälja häst är verkligen en prövning. När vi sålde Herr Tapir fick vi nog 300 svar och de flesta kändes "knepiga", eller kom med så dumma förslag att vi undrade om det verkligen var sant.
nouw.com/stallhörnan