Flex

​I morse va jag "tvungen" att flexa lite ;-) Jag har aldrig tidigare haft problem med att kliva upp när klockan ringer men det senaste ½ året har jag fått det...kan ju kanske bero på att jag sover så förbannat kasst....1 tim i taget och sen vaknar jag. Well maken hann upp före mig och ockuperade duschen så då kunde jag lika gärna ligga kvar i sängen tills han va klar ;-) Och eftersom jag redan spräckt tidsschemat så va det ingen idé att stressa runt som en påtänd råtta.....;-) Jag får flexa tillbaka det i eftermiddag ;-)

I dag e det Agges vilodag vilket gör att jag kan jobba ikapp massa saker som släpar i stallet.....en helt "fri" kväll :-) Om ni bara fattade hur mkt som ligger och väntar på mig.....jag har väl typ 5-6 täcken som ska lagas...sen har jag lika många inlämnade som ska lagas (och alla luvor som ska få öron och passpoal )....jag har inte smort mitt läder på .......typ 3 veckor :-(  Torka och damma stallet.......bädda lösdrifterna......... ja det FINNS kan man säga ;-) Men i alla fall, allt detta kommer jag INTE göra i kväll ;-) Men något av det....kom precis på att jag måste byta bandage på Rox i kväll också. Usch...jag blir så ledsen när jag kommer ut på morgonen och ser hur Dollar står och vaktar ingången till lösdriften (och maten) och lilla Rox står utanför och tittar hungrigt in men törs inte gå in för så fort hon ens tänker tanken så stryker han öronen bakåt och blänger på henne......men visst, hon äter också, hon passar på när han går därifrån men jag blir så jäkla trött på honom att han ska va så elak emot henne......grrrrrr. Snacka om att hästar är de största egoister som existerar (och hundar).

By the way........Hippson har en serie som heter "Kunskapsklippet". Den ska ni absolut kolla på. Den om framåtbjudning tycker jag e SÅ himla bra och det blir otroligt uppenbart hur många hästar som INTE har framåtbjudning....och en del av receptet är att RIDA UTE med sina hästar. Inte traggla i ridhus och på ridbana 5 dagar i veckan...framför allt inte med unga hästar (upp till minst 6 år enligt min uppfattning). Hästar föds ju inte direkt med framåtbjudning, det är ett koncept som vi konstruerat för att kunna arbeta hästen med det VI vill....så kolla deras klipp för där finns massa nyttiga saker.

Nu ska jag i rätten nästan hela dagen.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag blir lite mörkrädd när jag ser alla som rider in sina hästar i ridhus eller padock och tragglar där några dagar i veckan istället för att bara rida ut och få naturlig draghjälp framåt.
nouw.com/fia_jungdalen