En skrittis

Vi har ju börjat ge hästarna kraftfoder. Bara ett uns till att börja med men det ger effekt snabbt kan jag säga ;-) Aggish är tittigare än någonsin och Elliot hade också lite fladder i huvudet idag. Vi tog en skrittis på 6,5 km och det satt bra på båda två. Aggish försökte slå hastighetsrekord ända tills mina njurar sa ifrån och då fick han dra ned på tempot lite.

Innan dess kom Danne i morse och behandlade Biggi. Han ser bättre ut för var gång men han är svår att "få igång" i vänster rumpa ;-) Vi har lite funderingar som jag ska diskutera med hovis. Ett alternativ kan vara att lägga på en sula på vänster bak........jag vet inte men vi får se vad hovis anser om det.

Syrrans grabb fyllde 23 idag så vi for bort till dem och fikade. Kul när han själv inte vet om han fyller 22-23 eller 24.....hahaha....men vi kom fram till att han fyllde 23 i alla fall ;-) SÅ viktigt är det i vår familj att "fylla år" ;-) Lovade Birgers dotter att hjälpa henne med hennes unghäst inom det närmaste när hon ska sitta in honom. Hon har hängt men det är den där sista biten att lägga över benet som kanske känns lite som en "kulle" man ska över ;-) Jag har ju gjort det hur många gånger som helst genom åren så hon tänkte väl att det skulle kännas tryggt att jag var med. Sen kan ju inte jag "göra" så mycket om han av någon anledning får spelet men jag kan ju känna av honom ifall det är läge eller inte ;-) Men det går säkerligen bra.Har aldrig varit med om att det "gått illa" faktiskt.

Maken är ibäg på något möte. Det är om motorklubben, eller det där körandet så att säga ;-) Det blev ju lite frågdagar om det sist hur körningen gått till osv så det är väl bra att de reder ut det ordentligt inför nästa säsong.

I morgon natt jobbar jag så jag ska upp tidigt och rida med Gisela för hon ville ha sällis när hon ska rida Rox. Sen ska jag sova fram tills kvällen och rida Biggi med Jossan tänkte jag. Tror hon kommer vid 17-tiden så det blir nog lagom om jag bara kommer i säng på dagen i tid.

Jag ska krypa ned i sängen och plugga dressyrprogram för det har jag inte ens börjat med......hela tiden när jag ska göra det så kommer annat emellan ;-) Men nu har jag inget att skylla på ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer