En riktig goding

Så kom han då äntligen, han som rest hit sedan förra måndagen :-) Han tyckte nog att det fick räcka med resande nu för han skrapade lite när vi fällde ned luckan men fortfarande stod kvar och pratade....hahaha. Men sen knatade han försiktigt av lastbilen och tittade sig lite förvånat omkring innan han dök ned med skallen och började äta gräs ;-) Han var lite fundersam över att gå in i stallet men följde med efter lite övertalning. Vi kollade runt i stallet och sen fick han gå ut till Guiness. De andra på andra sidan tråden blev lite "upprörda" eller det var mest Aggish som blev upprörd ;-) Han skrek som en hingst och jag kunde höra hur han vrålade "du ska ha klart för dig att det är JAG som är kung här så kom INTE hit och tro något annat"......de andra två nosade mest.

De fick lite hö för att avleda deras upprördhet. Marre var dock ganska obrydd och ägnade sig mest åt att försöka rulla medan Guiness ville bocka och busa. Enda gången som Guiness INTE rusar omkring och bockar som en galning.....dock stod han på stället och bockade i ren frustration över att Marre var ointresserad....hahaha.

Jag gick in och kökade och duschade och sen kollade jag till dem igen och DÅ ville Marre leka, bita Guiness i manken och frambenen och Guiness fattar nog inte den där "unghästleken" så han pep mest och slängde med skallen.

Jag hoppas och ber att allt går bra i natt för nu är det dags för arbete......maken lovade att titta till dem innan han åker till jobbet i morgonbitti innan jag kommit hem också.

Biggi till vänster och nog är Marre lite högre.....;-) Så 170 har han nog passerat ;-) Guiness och Marre kunde i alla fall äta i samma hö-hög vilket bådar gott ;-)

Hoppas för guds skull att alla är hela och kvar i hagen i morgon......;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar