En ganska ok väderdag

Vädret har stundtals varit riktigt bra och solen har också hälsat på....för att sen försvinna efter 1½ tim ;-) Men Ella och jag fick ihop en tim skrittrunda med lite trav i alla fall. Hof-gripen sitter som en sportmössa på både Aggish och Biggi men det blev mest skritt ändå med Aggish eftersom Lizza inte är skodd bak. Men en skön tur och det var exakt vad Aggish behövde efter gårdagens dressyrträning. Vi var båda helt slut och helt svettiga när vi åkte hem igår kväll. Snorhalt dessutom men LB ligger som ett strykjärn på vägen så det va inga problem. Biggi rastade jag i skogen igår på dagen innan jag åkte iväg med Aggish. Sen stod det rosor på bordet när jag kom hem :-) Min man han kan :-)

Lizza har gått ned lite i vikt och det börjar bli dags att öka på hennes motion och tempo lite nu. HOn har varit igång i ca 3 mån så nu ska hon få öka på tempot också så får vi se hur hon klarar det.Än så länge håller hon bra i alla fall.

I kväll for jag till ridhuset med Biggi för att tömköra.......men det blev mest kaos med allt. För det första så var en tredjedel av ridhuset avstäng för att de hade lösa unghästar där som de hade någon form av träning med,oklart vad. Sen va det en tjej och jag som hade resten och Biggi exploderade gång efter gång och jag fick till slut fråga den andra ryttaren om det gick bra eller om Biggi kaosade för mkt.....men det gick bra men hon sa att det va på väg 3 hästar till från stallet som skulle rida....så jag tolkade det som att jag inte kunde vara kvar....ja eller ingen kan ju förbjuda mig men jag fattade vinken ;-) Och det ÄR bökigt att ha någon som tömkör om det är trångt och många som rider. Men vi skrapade ihop 20 min i alla fall.....tyvärr nådde jag ju inte alls dit jag planerat med honom, han busade mest och kaosade för fullt....men nu är han rastad i alla fall.

I morgon natt jobbar jag så planen är att trimma Aggish och ta en roadwork med Biggi. Han har,som jag sagt innan, galet med energi och behöver få blåsa på lite.Det bästa är egentligen att rida ensam med honom så han fokuserar ordentligt. Ska försöka hinna ned till Klinte och hämta ett paket också......eller så får maken göra det ;-)

Nu ska jag hoppa i säng och upp tidigt för att rida. Sover som vanligt på eftermiddagen sen också.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer