Dumma människor.............

I dag har jag träffat en riktigt dum människa på jobbet....och tyvärr är det INTE en allmänhet ;-) Men det FINNS dumma människor även inom våra 4 väggar tyvärr :-(

Skit samma, jag släpper det och tycker synd om denne istället....;-)

Jag vill ha en dressyrsadel, en ErgoX2 men det finns inte riktigt pengar till det just nu. Har kollat lite på begagnat på Hästnet och alla begagnade verkar kosta exakt samma summa "18500:-".....lite lustigt att alla begagnade dressyrsadlar oavsett ålder och skick kostar 18500:-....;-) ?!?!

I natt har jag knappt sovit alls......eller jag vet egentligen inte hur mkt jag sovit....vid 04 eller så va det 03...va jag uppe och vet inte riktigt varför men i alla fall. Sen väckte Magnus mig kvart i åtta (brukar va uppe senast 7) och frågade om jag skulle till jobbet....ja herre gud, va e klockan?!? Snabbt ut och fodra och sen iväg.....;-) Så det har varit lite rörigt idag kan man säga. Ska försöka landa lite när jag kommer hem ;-)

I eftermiddag tänkte Ellen och jag rida ut en sväng. Jag borde ta några språng efteråt inför Söndag också. Får se om Lizza är lika laddad i dag som igår ;-)

Vi har inga direkta planer inför i kväll och jag tror det blir ganska lugnt och sansat. Blir det fint väder kanske vi grillar lite och sitter ute och äter.

Vi hörs senare i kväll.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer