Dålig veckostart...

Kommande vecka "lovar" värme......:-( För min del var förra veckan perfekt vad det gäller temperatur. Vaknade igår med skallvärk men kravlade mig ur sängen och gjorde frukost på 2 Alvedon. Tog tag i stallet direkt eftersom jag jobbade kväll sen.

Marre-Marcy-Marwin var först ut och blev longerad. Hade träns utanpå repgrimman och linan i grimman. Han fick testa ett 3-delat bett men jag ska nog byta till ett rakt bett. Han grejar och tuggar rätt mkt på bettet så ett rakt bett som ligger still blir bättre. Han har väldigt korta mungipor också så jag fick släppa ned sidostyckena ett par hål. Han var lite ofokuserad men rör sig fint i alla gångarter. Han behöver verkas också så jag väntar på svar av hovis.

I takt med att skallvärken ökade fortsatte jag med Aggish på lina. Han fick en omgång med Equibandet och han var pigg som bara den,bockade till och med(?!).

Biggi var lite loj och värmen verkade ta rätt mkt på honom. Han trampade av sig ena framskon på Söndagen på väg hem på ridturen men jag fick tag i Mårten som tog sig tid att komma förbi och slå på den igen-Tack snälla Mårten.

Vid det här laget hade jag börjat må illa och fick snabbt göra klar stallet med kraftfoder,lunch och mockning......Hade fram tills dess tryckt i mig 3 omgångar med huvudvärkstabletter men det hjälpte inte ett skit. Även några flaskor vatten men det hjälpte inte heller.......så jag fick ringa jobbet och sjuka mig och efter det dog jag på soffan i 3 tim. Vakande till när maken kom hem och sen gick jag upp och lade mig i sovrummet..då var kl 19,30....sen har jag sovit fram tills 07 och ÄNTLIGEN verkar det som skallvärken är på väg bort. Fick spy ett par gånger igår eftermiddag så jag antar att det var en ihärdig migrän.

Curre har varit hemma nu någon vecka men försvinner på natten. Snart ligger det väl annons på FB att någon har "hittat en katt" ;-) Han går ju runt till alla sommarboenden och tigger men får han inget så kommer han hem igen ;-)

Ska hoppa i kläderna och ta tag i stallet. Vi får se hur varmt det är, om det går att rida idag.....vid 7 låg det på +27 grader redan.........och jag måste jobba idag och vill inte dra på mig mer skallvärk nu. De sitter i skiten redan som det är på jobbet....

Kaatjiing ;-)

Gillar