Avfärd i morgon

Började dagen med att ha schemaplanering på jobbet.....seg dag som alltid då det bara är "möten" hela dagen. Sen har jag ägnat kvällen åt att packa resten och även packa lastbilen så allt är klart.

Otroligt vad mycket saker man "tror" man behöver....hahaha. Men faktum är ju att man måste ha massa saker som man vanligtvis inte använder var dag...typ lindor,sårrengöring,paddar,linement...osv. Man vet ju fasiken aldrig vad som händer om oturen är framme.

Sen har jag tagit med mig lite saker som Hanni ska testa också...inte för att just DET tar så mkt plats men sammanlagt blir det en del.

Linda red Lizza idag och hon hade varit lite stissig.....fortfarande ;-) Jag hoppas hon håller sig cool i morgon för vi har rätt många timmar framför oss innan vi är framme....närmare bestämt 6½ tim....men det går säkert bra.

Sen måste jag "rasta" henne lite när vi kommer fram så jag tar udden av hennes energi ;-)

Så i natt får jag i alla fall tillräckligt med sömntimmar.Båten går 12.30 i morgon så jag behöver egentligen bara hoppa upp och fodra i morgonbitti och sen kan jag fantastik slumra en liten stund till :-)

Det är fruktansvärt kvavt här....vet inte om det ska bli åska men enligt väderprognosen ska det INTE bli det....men varmt är det i alla fall. Man är klibbig precis hela tiden och det kvittar om man duschar för 5 min senare så är man lika klibbig igen. Hästarna går ute i natt just på grund av att det är så varmt också. Sen är det bra för då vandrar de lite och Lizza gör av med liiite mer energi hahaha.

Nä nu blir det sängen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer