Header

Ridpass
På Fredga så är det KM i Markarbete i RD! Det är våran duktiga ridlärare Cassie som håller i detta KM. Ska själv delta om jag kan med Arya eller Uno. Jag får se men tror jag tar med Arya då hon är rätt så ny och det skulle vara kul att se hur hon är på tävlingar.
 

Likes

Comments

Snowstar
Ryttare
Jacka: Värdhuset vid bron
Handskar: Västerkobbensfiskeby
Byxor: Jarlaheim
Stövlar: Jarlaheim
Hjälm: Västkobbens fiskeby
 
Häst
Träns: Firgrove
 

Likes

Comments

Snowstar
Ryttare
Jacka: Värdhuset vid bron
Handskar: Västerkobbensfiskeby
Byxor: Jarlaheim
Stövlar: Jarlaheim
Hjälm: Västkobbens fiskeby
 
Häst
Träns: Firgrove
 Kod för att importera min blogg till Nouw: 6954357614

Likes

Comments

Allmänt
När jag levlade vid Marleys igår så upptäckte jag någont annorlunda. Jo,Marley hade fått en helt ny Makeover!Istället för att ha en brun keps + Kläder så är han nu blå! En smurf helt enkelt;) Vet inet rikigt vad jag ska säga om det.. tycker nog att det gamla var mycket finnare, gillar inte rikigt den blåa färgen och som sagt så ser han ut som en smurf;D.

Vad tycker ni? Gillar ni den nya Marley eller tckte ni den gamla var finare?
 
 

Likes

Comments

Snowstar
Igår så flyttade denna skönhet hem till mig. Har kollat på denna arab ett bra tag men köpte den aldrig förens igår. Har alltid velat ha en vit häst i stallet och älskar verkeligen araberna så det blev en vit arab med namn
Snowstar aka Arya

Likes

Comments

Allt möjligt
En sida som rankade sso klubbar var viss inte nog.
 
Nu kan du även ranka Bloggare,Klubbar och MÄNNIKSOR i ssotuben! Tycker det är så jävelusisgt dåligt att man på e sida får rösta eller rättare sagt ranka och vissa att en perosn/klubbär mycket bättre än alla andra!
 
Att vara med i en klubb är en familj för vissa,för andra är det att ha kull med sina vänner och bara ha en bra tid och att känna sig tryygg och omtyckt! Men nu kommer det någon som ska ranka den trygghteten!
Bara för en klubb är "känd"(Hatar detta ord i sso) betyder det inte att den klubben är bättre än alla andra klubbar! Om du har en klubb med 10 meldemmar betyder det att den är dålig då? NEJ! Du kaske älskar din klubb och dens medlemmar även om det inte är jäytte många eller så är det många för dig!
 
Sedan detta att ranka SPELARE! Jag blir så himla trött. Alla spelare är lika värda! När man rankar dessa spelare så säger det att de som inte är med på listan är inte lika värda som dom på listan! En jävla lista gör inte de spelare som stog med till en Colare,bättre och "Kändare" person! Jag spyr när jag kollae på den listan då det är helt fel! Sedan så blir vissa ledsna att man inte kom med på någon av katigorierna, att man tror att man inte är lika mycket värd än de spelare som stod med!
 
OM DIN BLOGG HAR 5 LÄSARE PER DAG ELLE RUD HAR EN KLUBB EMD 5 MELDMMAR SÅ BETYDER INTE DET ATT DU ÄR MINDRE VÄRD ÄN ALLA ANDRA!
 

Likes

Comments