Både jag och Lina har haft en ledig dag idag så vi passade på att ta en promenad ner till byn och satte oss på ett mysigt fik. Ni ser ju bara hur god mackan ser ut som vi tog.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments


Jag har väl inte nämnt något här, men jag är i Åre? Kom hit igår ganska sent på kvällen. Jag är ledig idag, så jag följde Lina ner till jobbet så jag hittar dit imorgon. Nu sitter jag på eh och har tagit en matcha i vanlig ordning. Inte beroende eller så. Sen tänker jag att jag tar en lång omväg hem för att få röra lite på mig.

  • 60 Readers

Likes

Comments

Idag hade jag min första lediga dag på över en vecka. Det innebar dock inte någon vila då larmet stod på 5:50 när morgonyoga var på schemat. Det var verkligen ett så härligt sätt att starta dagen på och är något jag absolut kommer fortsätta med. Vi passade på att köra ett litet benpass när vi ändå var där.

Jag gick sedan hem, tog en snabb dusch och fixade mig inför en lunchdejt med Linn. Så längesen jag träffade henne så det var riktigt kul! Jag hann inte vara hemma särskilt länge innan jag igen gick ner på stan för att möta upp Ploy. Det finns få personer som gör mig så glad som den människan alltså. Vi käkade middag, pratade och skrattade i flera timmar. Så skönt med ett överfullt energikonto igen!

  • 115 Readers

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!

Idag har jag hunnit med att städa läggis, träffat tjejerna en stund, tränat och sedan jobbat. Så härlig dag! Just nu sitter jag i soffan, precis stoppat i mig en väldigt sen middag och ska alldeles strax gå och sova.

  • 137 Readers

Likes

Comments

God morgon.

Jag ställde larmet på 8 denna morgon, även fast jag inte börjar jobbet förrän 17. Har tvättdag, det är heller ingen anledning då jag har två tvättar endast. Men det är alltid skönt att kliva upp tidigt och ta vara på dagen. Det har snöat som tusan i natt, vilket jag inte har något emot då det blir såå fint ute. Ni ser ju bara hur det ser ut precis utanför mina fönster??

  • 167 Readers

Likes

Comments

Denna vecka har endast bestått av jobb och träning. Var ledig i torsdags men annars har jag jobbat varje dag, vilket jag gillar. Jobbar jag inte så gör jag ju inget alls, så det är skönt att göra något vettigt.

  • 190 Readers

Likes

Comments

  • 218 Readers

Likes

Comments

Balen & Studentdagen.

Två väldigt minnesvärda dagar med massa glädje och lite sorg. När jag ser dessa bilder känns det som att det var i somras, men samtidigt för 500 år sedan. Vad mycket man hunnit med sedan bilderna togs, men fortfarande känns det som att man står på samma ruta man startade på..

 Måste ju även nämna mitt fina hår som tyvärr är ett minne blott, jaja:)

Större leende har ni väl inte sett någonsin och hur söt är inte min älskade morfar i bakgrunden.

Likes

Comments

Jag fyllde 21 i torsdags och det skulle ju självklart firas. Jag bjöd på lite godsaker, hade gjort små pestopizzor och hade minimunkar som verkligen gick hem hos alla. Det var egentligen inte mycket att fixa, men var så sjukt stressad igår hela dagen så även fast kvällen var superskoj så är jag glad att den är över haha.. Efter massa bubbel drog några av oss ut, jag e riktigt jävla bakis idag och mer behöver jag väl inte säga.

Jag är verkligen så tacksam över mina fina vänner! Vad hade man gjort utan dem.

21 år

  • 322 Readers

Likes

Comments

Gårdagen var lugn, jag var ledig så jag passade på att tvätta några tvättar samt gå och handla en sväng. Mina föräldrar kom sedan och plockade upp mig för att åka och äta, det uppskattas ju alltid hehe. Sen på kvällen kom bästa och vi myste bara med massa gott fika.

  • 352 Readers

Likes

Comments