En evighet.

Ååh, jag har inte ens någon riktigt bra och saftig anledning till att jag inte bloggat på denna vansinnigt långa tid. För min egen del har det bara inte funnits någon motivation eller behov till att göra det faktiskt. Sen känns det som att jag har jobbat nästan hela sommaren, den bara försvann! Så det jag försökt att göra är att ta tillvara på varje ögonblick som funnits och försökt att bara njuta av det maximalt. squeeza ur lyckan ba! haha!

Det har hänt så mycket, mest har det såklart hänt med Caspian! Han är snabbare än blixten själv och en helt ofantlig unge på att klättra! Obehagligt orädd (tycker mamman) och jag har konstant hjärtat i halsgropen känns det som. För alla andra Disney-freaks, så påminner han lite grann som Hercules i unga dagar, kan inte riktigt kontrollera sin styrka... han menar inte illa, men det går som lätt fel. stark som tusan alltså..!

Däremot måste jag säga att mellan allt virvelvindande är han en riktig liten mysbebbe som vill kramas och numera "hålla handen" bara för att få mysa! 💕 loveit!! Det abdolut bästa han vet just nu är "bä bä vita lamm". Att sjunga den, titta pp den på youtube, allt. När jag hämtade honom på föris häromdan så hade stackars pedagogen fått sitta och sjunga den om och om igen i nästab 20 min 😂 helt besatt. Talet har verkligen kickat igång också vilket jag tycker är såååå kul, och SKÖNT. Ni som har barn vet, det är inte lätt att kommunicera med en 1-åring... men bara nu märker både jag och jocke redan så stor skillnad, han förstår oss och vi förstår (oftast) honom! Jag tycker att han låter så himla rolig och gullig när han pratar, så jag ber honom att säga alla möjliga saker bara därför, haha! Han har ju även börjat att verkligen knyta an till familj och vänner, upprepar deras namn och frågar efter olika personer nästan dagligen, som att han vill hålla koll typ! 🙈

För min egen del har skolan dragigt i gång med full kraft, inget slappande här inte. Men det känns bra! Så (ursäkta) satans skönt att det bara är 1 år kvar! Längtar så mycket. Sen försöker jag verkligen tänka på att göra saker jag mår bra av, umgås med människor som gör mig varm inombords. Låter säkert så självklart för många, men för min del brukar jag nog ha en tendens till att bara "köra på" och inte reflektera alltför mycket över konsekvenserna av mitt handlande. Och jag vet att jag egentligen mår bra av att vara kreativ. Så med ganska mycket övertalning från jocke och hans jobbarkompis så satte jag igång ett litet projekt för min egen del där jag ska sätta mig ner och rita istället för att varva instagram, typ. Bra av mig tycker jag! Hade nog en liten dip här också när både Sannah och Micaela var utom Svea rikes gränser vilket gjorde att jag hade inte så mycket att göra, haha! Men ja, vi får se hur det bär av. Jag tror att det är ett bra sätt att varva ner.

I helgen har jag varit på en liten minisemester till Stockholm. Välbehövligt tror jag, trots att det har varit jobbigt att vara ifrån cappie... Det var kickoff med LGFB igår där jag och Johanna faktiskt fick berätta om vår charity-night vi gjorde i våras till förmån för dom! Det var en riktigt härlig helg och en dunderbra kickoff, men nu vill jag bara hem och pussa på mitt lilla hjärta ❤

(sorry btw för en hel resumé, men det var bara en lätt update 😘)

Gillar

Kommentarer