Babylove

Mitt lilla vilddjur. Han är som lite för duktig på att klättra för sitt eget bästa. Lite för orädd för mammans bästa. och lite för söt för allas bästa! tänk vad mycket ett barn kan liva upp tillvaron, det är aldrig en lugn stund och man kan omöjligt ha långtråkigt.  om jag hade en tredjedels energi vad Caspian har...! Han vill verkligen utmana sig själv och sitt öde heela tiden just nu. Klättrar högre, balanserar på allt konstigare saker och är snabbare än blixten. Efter en dag är man utslut, haha! Men det är SÅ värt det. För han är så himla rolig att betrakta och så mysig emellanåt att hjärtat värker. Han kommer ibland och bara vill kramas, ordentligt. Han kramade Milas så mycket när han var här i fredags att han blev seriöst less på Caspian 😅. Min lilla stjärna, nu ska jag få vara ledig med dig i nästan en vecka! ❤

såhär gör han ofta. lägger sig på marken  (just nu ofta med denna bok; "the golden year". Han tycker uppenbart att den är bättre än vad jag gjorde 😂) och bara ligger där.

när mamma och pappa pratar för mycket 🙊

favvokompisen; "daiij-daas"(som självklart betyder Milas.)

klättrar upp och ner i vagnen själv, lätt som en plätt. Även sjukt lätt att riva fram allt som existerar i lägenheten, haha!

Gillar

Kommentarer