Subscribe

Hej alla! Jag och min familj har varit ute med våran båt de senaste dagarna, så jag tänkte visa er lite bilder från solnedgången, och sedan berätta vad som hände när vi åkte hem!

Så vi hade precis packat ihop våra saker för våran båt gick hela tiden imot marken och ankaret var löst, så vi planerade att åka hem. Just då var det väldigt blåsigt ute och det var bara jag och min pappa som skulle åka hem. Jag fick ta ankaret medans pappa skulle putta ifrån berget. Jag började dra upp ankaret väldigt lätt och jag stog på vår lilla brygga vid båten, men det var så mycket snöre så när jag hade fått upp allt snöre så tappade jag i lite!!!!! Jag skrek "NEEEEJJ" och pappa tänkte direkt att vi höll på att åka in i berget, så han började gasa. och då ramlade jag i..... Men som tur hade jag flytväst. Jag hade själv ingen panik för att allt gick så snabbt. Men pappa fick springa bak och dra upp snöret, medans båten höll på att åka in i ett annat berg!! Som tur hann han att vända innan. Jag kom på sidan om båten och min pappa drog upp mig, då vi höll på att åka in i ett till berg!! Hahah, kommer förmodligen skratta åt detta sen för jag är fortfarande lite skärrad, för det som kunde ha hänt om jag åkt in i motorn!! Men allt gick bra sen jag mår bra nu! HEJDÅ KRAM!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad ska man säga, en riktigt bra dag med familjen på ALV!!! Vi började morgonen/ förmiddagen med att äta pannkakor på ALV. De hade massor av olika sylter och grädde men perfekt va nog pannkakorna! Blev dock lite besviken att det inte fanns strössel och olika såser så som kolasås och chokladsås, då jag är en riktig gottegris och det har funnits innan. Efter en liten tur i parken så blev det dags att möta Katla!!! Vi gick på föreställningen om " Bröderna Lejonhjärta" och jag kan erkänna att jag blev lite tårögd. Efter den så avslutade jag kvällen på bästa sätt med grillning med mina bästa vänner. Tack för mig! Hejdå!!

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Det va ett tag sedan... Men nu har jag sommarlov!!! Wihioooo!! Äntligen kan jag bara säga, som jag har kämpat. Jag har faktiskt haft det ganska tufft i skolan sista året i sexan. Jag har tidigare på året haft mycket ångest och inte viljat gå till skolan.... Allt har känts hopplöst och så vidare. Men nu har jag tagit sommarlov, och jag längtar till sjuan med alla nya klasser som jag är ganska nöjd med. Mina betyg, är jag så j*vla stolt över och jag har slitit som ett djur för dem! Jag har jobbat stenhårt och inte orkat med mina kompisar. Men nu har jag all tid i världen. Hoppas ni får ett bra sommarlov så hörs vi snart! KRAM!

Likes

Comments

Nu är sommaren äntligen här och det är midsommar. Tänkte bara flika in ett snabbt inlägg och säga glad midsommar på er!! KRAM!

Likes

Comments

Nu är det ett tag sedan jag var i Tallinn, men jag har inte haft tid att uppdatera bloggen....... Det kommer heller inga vloggar på min Youtubekanal då jag kände att jag bara ville tillbringa tid med min underbara mormor. Jag kan verkligen rekommendera att åka på en sådan resa, jag trodde att det skulle bli tråkigt i Tallinn men vi hittade faktiskt två köpcentrum så jag shoppade loss! Vi var där i ungefär 2 dagar och hela resan var 4 dagarsresa. Jag tyckte att shoppingen där var väldigt bra och jag köpte med mig två ansiktsmasker hem! Maten på båten var utmärkt förutom frukosten som var så där... Nu ska jag bara ta det lugnt och redigera lite. PUSS!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp med migrän!! Det kändes som om något exploderade i mitt huvud, allt var svart. Ni som har eller har haft migrän vet hur det känns.... Jag var ledig från skolan idag och jag har inte gjort ett skit, så nu har jag redigerat några blogginlägg så att det ska rulla på som det ska. Jag har haft det lite jobbigt i skolan senaste veckan med NP och sånt och nu lände jag att jag var tvungen att vila. Hade tänkt att spela in en video till min Youtubekanal där jag visar min dusch/kvällsrutin då jag tänkte fixa till mig lite, imorgon är det skola som gäller och jag har musikprov. varför ska man behöva lära sig andra länders nationalsånger? Så jobbigt.... Men aja se fram för en ny video i alla fall. PUSS!!

Likes

Comments

Solen skiner och det är varmt, så är det i alla fall här i Småland. Om bara sex dagar åker jag till Tallinn med min mormor, vi ska mysa och gå på spa. Det kommer bli så skönt. Jag har inte sparat så mycket pengar så jag hoppas mormor bjuder :-) Hade tänkt att vlogga därifrån på min Youtube-kanal, så om ni inte följer mig där så finns länken här: https://www.youtube.com/channel/UC3C3lRTcw5er5355SndjiMw Hoppas ni njuter lika mycket som jag gör med denna varma luft. Tar påsklov om två dagar!!! Ska bli så skönt, bara slappa. Nu ska jag bara packa lite inför resan och mysa med familjen. Puss!

Likes

Comments