Hemma efter en veckas springbreak i Cancun, Mexico. Det var bäst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har verkligen varit livet. Det känns verkligen som om man är på solsemester. Det enda vi gör är att sola, träna och chilla. Gå i klänning, inte frysa, ligga och sola, spela volleyboll och annat kul. Solsemester.

Plugget är superchill som vanligt. Våra 6.30 träningar är över vilket är supernice. Det var inte precis livet, men över är de iaf. Om en vecka är jag, Agnes, Fjolla och Amy i Cancun, Mexico i en vecka eftersom vi har springbreak. Det ses fram emot väldigt mycket.

Likes

Comments

Är superdålig på att ta bilder. Men de senaste dagarna har verkligen varit livets liv, bortsett från att vi haft träning 6.30 i fredags och idag (och resten av denna och nästa vecka).
Vädret har varit så himla underbart, soligt och varmt vilket betyder att en hel del tid har spenderats ute vid poolen. Hudcancer here I come. (Är faktiskt den enda som har solkräm, men I need it so). Solsemester varje dag, måste ju ta nytta av det. Äta ute, chilla ute, sola ute, träna ute. Plugga inne, skoja pluggar inte.
Annars var vi ute i lördags vilket var väldigt skoj so to say, och vi har inget i skolan vilket är väldigt yay.

Likes

Comments

Senaste veckan har rullat på som vanligt. Inget i skolan vilket har varit väldigt chill. Tränat fotboll och sprungit har vi gjort en del, och promenader har inte suttit fel.
Det har varit livets väder, över 20 grader varje dag. Solade lite så chill, självklart brände jag mig helt sjukt. Lite party och shopping har också hunnits med. Nej livet är rätt chill här så jag säga.

Likes

Comments

Länge sedan detta uppdaterades. Igår gjorde jag prov 3/3 och nu är det så chill. Senaste veckorna har jag väl pluggat en hel del, lite konstigt att behöva göra det här kände jag. Nu är den känslan över och allt är som vanligt igen.
Igår var det tornadovarning och vi fick ta skydd haha, sedan var det värsta åsk och regnovädret, men vi överlevde.
Annars har vi väl festat lite, chillat lite, solat lite. Vi har fotboll 3 gånger i veckan så det är rätt chill det med. Ska vara 21-23 grader o sol hela veckan. You heard it.

Likes

Comments

Sedan förra inlägget så har träningen börjat igen. Springträning nästan bara som är superkul. Nej det är det väl inte riktigt, men det går.
Vädret är väldigt bra, varmt varje dag. Vi har badar och solat i helgen vid vår kära hot tub. (Varm utomhuspool). Idag är 3e dagen med 23 grader. Kärlek.
Lite utgång har vi också hunnit med, blev bjuden på finfrulle dagen efter det. Vad har man annars roomies till. Skolan är fortfarande chill, lite matte, men inte mycket mer därtill.

Likes

Comments

Hallo

Pratade med en kompis igår och fick lite inspiration över att byta blogg, så det gjorde jag. Ska se om jag förstår mig på hur detta gåt till, teknik är inte precis min starka sida. 

De starka sidorna tränar vi upp på gymmet, det känns lite som det är vårt andra hem. Men det är världens bästa gym. Jag och Agnes testade på två klasser igår, kul det med. Skolan är fortfarande väldigt chilll vilket är asnice. På måndag börjar vår pre season då vi ska springa 2 timmar typ 5 gånger i veckan. Ingen boll. Ska bli superkul. Not. 

Jag och tre kompisar har bokat en resa till Cancun på spring break. Det ligger i Mexico och är känt för att vara ett riktigt fett (och fint!!!) ställe att dra till på spring break. 


Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 2940603330"

Likes

Comments

Nu har vi varit tillbaka i två veckor. Efter mycket ångest över att behöva lämna allt där hemma känns det faktiskt bra att vara tillbaka. Skolan har dragit igång, väldigt chill dock såhär i början. Vi har även hunnit med 3 dagar i Atlanta under förra långhelgen. Där besökte vi Coca Cola factory, såg en MBA basketmatch (högsta ligan). Superstor arena och asfett. Ikea hann också besökas två gången. Vi shoppade och utforskade stadens både dag och nattliv. nUtöver det hänger vi på gymmet, målar naglarna och amerikanar oss. Någon fest har också hunnits med.

Likes

Comments

Ush vad bra jullovet har varit. För bra. Så himla bra. Har varit i Spanien med familjen och varit i Stockholm med tvillingarna. Superroliga resor. Har hängt med alla mina saknade kompisar har jag väl gjort mest hela tiden. Har varit lite för lite i mitt eget hus har jag kanske varit, men nej. Det har varit så himla kul att träffa alla igen, så kul att jag sitter här och nästan vill stanna. Men nej, imorgonbitti åker jag iväg till USA igen. Ska bli kul det med. Men lite längre hade inte varit helt fel att stanna hemma.

Träffade Johanna på flygplatsen.

Vi tränade lite och stack till vårt gamla gymnasium.

Lite häng med Genarpgänget (som bor i Malmö!) blev det förståss

Min saknade älskling

Spanien

Stockholm med twinsen

Något av alla Amanda och Johanna häng

Likes

Comments