Igår åkte vi upp till Åre i bil.  Nio timmar blev det i bil, och man kan säga att jag blev väldigt uttråkad! Men bättre blev det när vi kom fram!
På kvällen tog vi en liten kvällstur för att se vart vi skulle gå dagen efter. Därefter stannade vi och åt lite middag som bestod av "Real Turmat" som faktisk var väldigt god!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ni precis som jag alltid drömt om längre naglar som inte flikar sig?
Då har du kommit helt rätt! Jag har under senaste halvåret fått så mycket starkare och längre naglar och jag älskar de!
Här kommer fem tips för längre naglar.

1. Sluta bit på naglarna! Visste du att det finns lika många bakterier under naglarna som det finns på en toalettstol! Fräscht va? Bara att sluta bita på naglarna då.
2. Fila naglarna regelbundet. Det första du borde göra är att välja vilken form du vill ha på dina naglar, jag har en oval form som passar bra för mig! När du sen sparar ut naglarna ska du också fila för att skapa en rak yta kan man säga så nageln inte bryts.
3. Smörj in dina händer och nagelband! För att få fina naglar måste man ta hand om sina nagelband som är grunden för fina naglar! Om man inte smörjer in de blir de för torra och det tar längre tid, bit heller inte på nagelbanden! Det gjorde jag hela tiden förut och blödde där minst en gång varje dag!
4. Gå inte till salong och gör akryl/gelénaglar! Visst jag håller med om att göra naglar hos en salong alltid blir jättefint, men det sliter så något enormt på din egna nagel. Dessutom blir det väldigt dyrt i längden.
5. Måla naglarna med flera lager.
När du målar dina naglar blir det som ett extra lager på nageln som gör nageln tjockare och därför blir den starkare och håller bättre!
Ju fler lager nagellack= mindre risk att bryta de!

Just nu håller faktist jag själv på att spara ut mina naglar därför är inte mina naglar så långa än men väldigt starka!

XOXO

Likes

Comments

Wow vilken helg!
Den här helgen har verkligen varit fantastisk då det var så mycket känslor under hela helgen❤
Under fredagen skippade jag skolan så att jag skulle kunna packa klart och sen ta mig till centralen där laget stod o H skulle åka iväg mot Örebro och RM 3. På tåget tittade jag mest på youtube och pluggade till ett prov. När vi sen kom fram till hotellet där vi skulle bo fick jag veta att jag skulle få bo med Nelly som jag hade hoppats på, hennes blogg länkar jag längst ner så in och läs den!
Vårt rum var jättefint med lite gröna väggar här och där.
På lördagen skulle vi tävla så vi var tvungna att gå upp ganska tidigt då vi skulle hinna äta, sminka oss och fixa frisyrer. Frukosten var jättegod!
Sminket som vi fick var guldigt och till vår frisyr använde vi hårmunkar.
Mil förträning gick helt okej men jag var väldigt stressad på ett varv men jag klarade det till slut med hjälp av lagets pepp!
Jag var med och tävlade på tumbling och fristående vilket är mina favorit grenar så det var väldigt kul! Är jättenöjda över mil handvolt halvskruv! Hela laget var jätteduktiga och vi har nog aldrig haft så bra hejarklack och pepp i laget som vi hade då!
Vi kom tyvärr inte till final men vi var ändå jätteduktiga och bäst i mina ögon.
På kvällen sen tittade vi på Eurovision song contest och vi hejade såklart på Robin!! Vi dansade under hela låten! Men tyvärr så tyckte väl inte alla att han var bäst då Portugal vann...
Nu idag är det söndag och jag sitter på tåget påväg hem med Nelly. Vi båda sitter och bloggar haha! Ses i näst inlägg!!❤❤

Likes

Comments

Följ gärna min blogg för fler inlägg<3