Jag älskar Twitter! Jag tycker det är så kul, just därför att det är så mycket humor. Mina favoriter på Twitter är Therese Lindgren, Sandra Lindahl och Felix Hagman. Therese är en youtube som jag hoppas alla vet om, jag gillar henne för att hon svarar ofta på frågor som man ställer till henne och hon är väldigt aktiv. Sandra är också en youtuber och henne gillar jag för att hon är så humoristisk och känslosam. Och sedan har vi Felix jag visste inte vem han var innan jag såg honom på Amanda Winbergs Instagram (ni vet hon som var med i idol). Han skriver så självklara saker som man ofta inte tänker på. Så det är väldigt ofta man läser hans tweets och kommer på sig själv.

Instagram. På instagram följer jag inte så mycket offentliga personer utan mest vänner och bekanta. Men en favorit är Linn Ahlborg. Hon lägger ut väldigt fina och inspirerande bilder både på kläder och sig själv. Man märker att hon lägger ner väldigt mycket tid på att ta bilderna också, så då blir det ännu lite bättre och finare. Sen har vi Emilio Araya han är dansare och honom måste ni följa för han är så kärleksfull, man blir jätteglad av att se hans bilder. Hans fokus är nog inte att ta fina bilder utan istället fånga nya ögonblick.

Sist men inte minst Snapchat. Tova Helgesson är drottningen av snapchat, hon lägger ut väldigt mycket på My story. Ibland kan det bli lite mycket men oftast är hon väldigt rolig och visar mycket i sin vardag. Angelika Luxander som var med i unga föräldrar tycker jag är bra på att snapchata. Hon lägger ut väldigt mycket på sin lilla son som är världens gulligaste. Han pratar väldigt mycket, och han är faktiskt väldigt klok, men när han blir arg kan det komma ut vad som helst ur den där lilla munnen, hahah.

Twitter:

Therese lindgren - thereselindgren

Sandra Lindahl - saandrali

Felix Hagman - felixhagman

Linn Ahlborg - linnahlborg

Emilio Araya - EmilioAraya

Tova Helgesson - Hittar inte.

Angelika Luxander - AngelikaLuxa


Instagram:

Therese lindgren - thereselindgren

Sandra Lindahl - saandrali

Felix Hagman - felixhagman

Linn Ahlborg - linnahlborg

Emilio Araya - emilioaaraya

Tova Helgesson - tovahelgesson

Angelika Luxander - angelikaluxander


Snapchat:

Therese lindgren -

Sandra Lindahl - saandrali

Felix Hagman - felixhagman

Linn Ahlborg - har en privat.

Emilio Araya - emilioaraya

Tova Helgesson - tovabullen

Angelika Luxander - angelikaluxBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu så börjar hösten komma, och det känns så tråkigt. Sommaren är ju bäst men vi får hoppas att det kommer en sommar nästa år också. Det jag älskar med hösten är att man kan ha på sig tjocka tröjor, jag ÄLSKAR varma gråa tröjor. Och så kan man använda snygga jeans och byxor. Jag har hittat lite snygga kläder från Ginatricot och Bikbok som jag tänkte dela med mig av.

Skitsnygg grå cardigan från Bikbok för 349 kr.

Snygg tröja från Ginatricot med snörningsdetaljer på sidorna. Kostar 299 kr.

Väldigt fina jeans från Ginatricot , dom finns i många olika färger. Kostar 399 kr.

Väldigt sköna byxor från Ginatricot som är lite tjockare i materialet. Kostar 199 kr. 

Likes

Comments

Eftersom vi skrev ett inlägg om podcaster så tänkte vi nu skriva ett inlägg och tipsa om youtubers också. Vi kan börja med Frida tordhag och Sandra Lindahl. Deras kanaler är ganska lika eftersom dom gör samma typ av videos. Dock tycker vi Sandra är bättre eftersom hon gör längre vloggar ( jag ÄLSKAR Sandras vloggar) och lägger ner mer tid på sina videos. Frida lägger inte ut så ofta vilket är tråkigt, men när hon väl lägger ut så är det ofta vloggar och hauls vilket vi gillar. Sen har vi Andrea Hedenstedt. Hon är sjukt bra och gör bra videos med mycket variation. Jag älskar hennes hauls för hon visar upp kläderna på ett bra och roligt sett, men sen har hon även en sjukt snygg klädstil och köper så fina kläder så jag klagar inte.

Sam Nilsson Ezeh. Han är så jävla rolig, skrattar till varje video han gör. Han får oss alltid att skratta, vad han än gör för videos. Man skulle ju aldrig tro att man skulle sitta och gapskratta när någon pratar om en toalett, men antagligen så gör man det. Och eftersom han är från Göteborg så blir det ännu lite bättre, hahaha. Och nu till en annan göteborgare, Clara Henry. Vi tycker hon har blivit tråkigare på sista tiden tyvärr, men jag vet inte varför. För hon gör ju samma typ av videos nu som hon gjort innan. Vi kanske bara har tröttnat på henne eftersom vi har följt henne väldigt länge. Men annars pratar hon om väldigt roliga och intressanta saker.

Jockiboi och Jonna. Vi tycker att deras prankkanal är rolig, just nu lägger dom inte ut prank så ofta men vi hoppas det kommer fler. Jag undrar hur dom kommer på alla ideér, vissa prank är ju helt sjuka. Vem kommer ens på att sätta fast en mobil i heliumballonger och sedan släppa iväg den upp i luften? Helt galet. Dom har ju även en annan kanal där dom gör vloggar och testar olika saker. Den kanalen tycker vi dock inte alls är rolig. Det är liksom samma saker dag ut och dag in, vi tycker helt enkelt att deras liv inte är så intressant. Vi har läst mycket om Jockiboi och hans åsikter och vi tycker att han är lite dubbelmoral. Vi vet att han har en ADD och det är svårt för honom att uttala sig skriftligt och därför blir det väldigt fel ibland. Men ibland undrar vi faktiskt hur han tänker. Men deras prankkanal är sjukt kul så den tycker vi ni ska kolla in.

Och nu till Linn Ahlborg. Hur fin är inte den tjejen? Älskar henne! Hennes videos är väldigt behagliga att titta på och hon gör väldigt bra vloggar. Hon är en allmänt bra tjej och hon har väldigt bra åsikter tycker vi. Bästa Tova Helgesson, världens galnaste tjej. Hennes videos måste man ju bara älska. Nu mår hon tyvärr inte så bra eftersom hon lider utav en depression och därför kommer det inte så mycket videos av henne, men vi hoppas såklart att det blir bättre, för hon är ju en sån fin tjej! Häromdagen hittade vi en ny tjej på youtube som heter Elin Kungsman, och vi fastnade för hennes vloggar. Hon är mamma till en liten kille som heter Alfons och hennes sambo heter Björn. Det är en så fin familj och dom är väldigt roliga. Jag har inte hunnit kolla på henne så mycket men hon verkar väldigt mysig att kolla på. Sist men verkligen inte minst har vi allas favorit Therese Lindgren. Hon är våran favorit på youtube, speciellt älskar vi hennes vloggar. Det är dom bästa videorna. Tyvärr så hände det en väldigt tråkig grej för ett tag sedan så hon slutade vlogga. Men nu verkar det som att hon ska börja vlogga när hon har skrivit klart sin bok. Det var några av våra favoriter på youtube. Vi kollar på många av våra vänner som har youtube men dom har inte riktigt blivit så stora som Therese än hahah.

Likes

Comments

Jag lyssnar på väldigt mycket poddar, nästan mer än musik. Jag lyssnar på väldigt mycket olika poddar men min favorit är "Den fantastiska resan" av Noel Flike och Zara Larsson. Jag älskar den! Jag sitter och skrattar till varje avsnitt, Jag kan sitta och lyssna på gamla avsnitt, den är så bra. Sen lyssnar jag även på Alex & Sigges podd. Det kanske inte riktigt är min åldersgrupp som lyssnar på just den podden. Men jag tycker det är väldigt intressant att lyssna på deras podd och jag lär mig väldigt mycket nya saker av att lyssna på den podden. Sen har vi Mathilda och Andrea blogpod. Den är verkligen så behaglig att lyssna på. Dom pratar om intressanta saker och är väldigt kloka, dom har väldigt bra åsikter. Häromdagen så hittade ja en ny podd med Dasha och Hanna, den heter Onsdagsbubbel. Jag har bara hört talas om dom en gång innan. Och det var när jag kollade på en serie på TV3 som heter Glamourama. Dom har precis börjat med podden men både Dasha och Hanna har haft poddar förut så dom är inte helt nya med det. Men dom pratar om saker i vardagen och det är väldigt behagligt att lyssna på dom.

Jag har testat att lyssna på "läskiga" roddar som handlar om mord och sådana hemska saker. Men jag klarar verkligen inte av att lyssna på dom, jag blir så rädd. Men ibland tvingar jag mig själv att lyssna på läskiga roddar bara för att många andra gör det. Men det här var mina favorit poddar som jag lyssnar på. Ni får väldigt gärna tipsa om fler poddar!

Likes

Comments

Hej! Det var ganska längesedan vi startade den här bloggen och ändå har vi inte gjort vårat första inlägg än, så här kommer det! Anledningen till att vi inte har bloggat är för att vi har varit bortresta, så vi har inte haft tid. Men nu ska vi försöka göra inlägg minst varannan dag. Om cirka 2 veckor börjar skolan och jag har aldrig varit mer otaggad för något än skolan. Det kommer bli sååå jobbigt att gå till skolan varje dag. För när man inte varit i skolan på 10 veckor har man vant sig vid att göra vad man vill om dagarna och vara uppe hela nätterna. Men jag tycker ändå att det känns bra att komma igång med alla rutiner igen. Idag har vi inte gjort så mycket, vi åkte till Maxi och handlade annars har vi bara varit hemma. På Maxi hittade vi en dricka vi aldrig sett förut så vi köpte den och smakade. De var den godaste drickan! Det är kolsyrat vatten med smak. Och jag vet att det låter som typ Loka, men det smakar så mycket! Den var verkligen skitgod. Våran favorit var Hallon & Björnbär.

Likes

Comments

Hej!

Vi två tänkte starta en blogg där vi skriver om allt i våran vardag.

Så vi hoppas att du vill läsa den.

Likes

Comments