Okej, nu i början ska jag tala om för er som kommer läsa min blogg om vem jag är.

Är inte riktigt bra på att skriva men kör... tycker bara det är kul det var därför jag egentligen började skriva.

Mitt namn är Weronika, 98:a och bor i Stockholm med familjen. Som person är jag ganska blyg av mig men har inget emot att säga ifrån mig om någon gör mig riktig arg, jag kan upplevas som "dryg" eller "kall". Dom flesta som inte känner mig kan även uppfatta mig som "bitchig". ( Det är inte meningen att vara så). Jag är faktiskt snäll men för att öppna mig behöver jag jääääätte mycket tid, så stort tack till dom som står ut med mig idag. Är även väldig ärlig och rak på sak och det inte många som gillar det, därför har jag få människor vid min sida men då vet jag till 110% att dom är äkta. Har lätt att bli besviken, med de menar jag att om någon lovat mig en sak och inte hållt va denne sa, då kan jag tappa all lust för personen. Har en bra hjärta, vill alltid väl för människor, ger så mycket jag kan och hjälper MEN vissa människor utnyttjar bara såna så därför litar jag inte på så många och är då "kall" eller "dryg" som dom flesta kallar mig. Har varit sårad ganska många gånger oxå och det är svårt för mig att visa några känslor, alltså är känslokall innan jag får känna på " värme" då kanske jag kan visa något tillbaka MEN då tar det lååång tid. 

Jag har egentligen språkstörning men jag valt att skriva en blogg ändå för att kunna utveckla språket ännu mer. För er som inte vet vad det är så är det bland annat att man har svårt att uttrycka sig både tal och skrift, att man kanske missar bokstäver i ett ord, svårt med koncentration mm. ( ni kan läsa om det på hemsidan).

Älskar att dansa och har dansat hittills 2 stilar så som Dancehall på House Of Shapes och Jazz på SDA (scandinavian dance academy).
Har rest och dansat även i Bulgarien och provat på massor olika dans stilar. Vi vår grupp hade gjort en inspelning på hur vi dansar Dancehall på stranden, alltså drömmen!!! Vi gick även och dansade på Pr cluben arrangerat av våra handläggare, på caféer, vid poolen mm. Det var sååå kul.
Om ni vill kan ni se videon på min Instagram som heter maddievally1.
Tycker mest om Dancehall men vill även prova på salsa och alla andra par dans stilar. Brukar även gymma, förut när jag gick på gymnasiet gymade jag 4-5 gånger i veckan men nu gymmar jag kanske 2 gånger.

Min andra största intresse är allt om Smink!! Älskar att sminka andra men även mig själv. Har gått en makeup artist kurs i Warszawa Polens huvudstad, där teori och praktik ingick. Det var så lärorikt och kul att ta del av kursen. Man fick även lära sig att klistra lös ögonfransar både dom vanliga stora och dom som är typ en och en.  Till slut fick man en diplom.

Resa är nått jag skulle kunna göra hela tiden. Har rest själv med vänner utan mina föräldrar flera gånger som tex Rom, London, Venedig , Rimini, Kroatien, malaga, Mallorka, , Tetuan, Ceuta, Gibraltar, Bulgarien (sunny beach) mm. Man lär sig alltid nya saker när man reser men jag har rest mest för att festa men även för att bli brun ( typ det jag strävar efter varje sommar). Jag skulle vilja besöka Florence, Dubai, Maldiverna  och New York.

Gjorde en sån där grej på insta story om de fanns någon som ville att jag skulle börja med bloggen så var majoriteten ja,
frågade även om den skulle vara på svenska eller engelska majoriteten var då svenska och sista frågan var hur ofta jag skulle skriva den antingen en gång i veckan eller varje dag då blev det 50 50 så jag tänkte att jag uppdaterar lagom mycket om jag känner för det liksom.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta upp mer men en liten uppfattning fick ni av mig, om det är något ni undrar över eller vill veta mer kan ni antingen kommentera eller skriva på i Instagram eller snapschat där jag heter "maddievally1".

Likes

Comments