Header

Hej! Hoppas ni har haft en underbar dag igår och festat loss. Själv har jag varit med min pojkvän och tre andra vänner. Vi var hemma hos mig, åt tacos och hade det mysigt. Nästan som en vanlig lördag förutom att halv 12 åkte vi till utsikten i Masthugget.
Nu ska vi se klart på en film och sedan ska vi gymma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessa tre plagg hittade jag på mellandagsrean i Bikbok. Det var 50% på nästan allt i affären. Istället för att betala 797kr så betalde jag 399kr för allt, så bra!!

Likes

Comments

God jul på er! Tänkte ta och blogga igår kväll men jag kunde inte föra över bilderna från kameran till datorn så det fick bli idag. Igår var det hur mysigt som helst och det är fortfarande mysigt vi sitter och äter. Gårdagen började att vi vaknade 20 i 1 fixade oss och började fira jul hos Daniel tillsammans med hans familj sedan runt fyra tiden var vi hos mig och firade jul.

Som ni ser på bilderna så fick jag träningssaker som jag hade önskat mig men jag fick även andra småsaker såsom choker & tofflor. Fick även black opium parfym av min älskling, dröm.

Likes

Comments

Nu är jag klar! Väntar bara på min pojkvän vi ska käka något litet snabbt och sen ska vi åka till konserten som är i Trädgår'n där Lepa Brena ska uppträda tillsammans med Koke (?).

Likes

Comments

Igår började vi pynta julgranen, det blev inte det snyggast nog men det fick bli så. Om ni undrar varför vi tog fram julgranen så sent så var det för vi inte hade tid någon annan dag. En dag kvar sen är det jul! 🎅🎁

Likes

Comments

Hej!
Idag träffade jag äntligen Una efter hundra år känns det som. Ni som inte vet så studerar hon i Lund. Vi bestämde att vi skulle ses i stan eftersom vi båda var tvungna att köpa julklappar. Dock så ska jag tillbaka till stan imorgon eftersom jag har tre julklappar kvar att köpa. Ibland så önska jag att jag hade en liten familj då det hade varit mycket lättare att köpa julklappar haha.. Nu så ska jag åka och träna, idag är det rygg som står på schemat.

                                Visst är väskan fin? Fick den av min pojkvän igår. Så snygg!!                     

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbaka igen, nice va? Tänkte bara att det skulle vara extra roligt att blogga nu när det är jul & när det händer massor av roliga saker. Nu tänkte jag berätta lite om mig själv för er som inte känner mig så bra.
Mitt namn är Weronika, 18 år gammal och bor i Göteborg. Jag går i Burgården, barn & fritid progremmet, PT inriktning. Min tanke till varför jag börjar blogga igen är att det är roligt att blogga när man har något att blogga om och just nu känner jag att det är mycket på gång. Men som sagt jag ska endast blogga då & då och inte varje dag. Om det är något som ni undrar över så är det bara att kommentera eller skicka iväg ett meddelande. Hoppas ni tycker om min blogg, och fortsätter läsa den, ha det bra än så länge så hörs vi!

​Här är en rätt så gammal bild på mig, ska se till och ta nya bilder under helgen!

Likes

Comments