Hej!
Jag bloggade inget igår det var fullt upp igår, först var jag i skolan och igår började jag kl 09:00 men bussen  härifrån till Borlänge gör 07:40 och den bussen tar jag varje måndag,
Och då hade vi först Svenska, och sen idrott då åkte dom längdskidor och skridskor jag vad dock inte med, och senare hade vi hemkundskap, och då skulle vi göra egna semlor, så vi gjorde degen och sånt, men nästa måndag ska vi äta semlorna för då har dom hunnit svalnat osv.. Men inget mer med det så slutade vi 15:00 men fick sluta tidigare så gick 14:30.
Och sen åkte jag hem och lämnade mina grejer sen åkte jag upp till min storasyster och myste lite med bebis, och umgicks där uppe bara, sen gick jag och mamma hem och när jag kom hem så gick jag bara In och duschade sen la jag mig i sängen och sen somnade jag bara!!

Hej! Idag är det Tisdag
Och idag så gick jag upp vid 05:30 och min buss till Borlänge går 06:18 eftersom jag varje dag måste pendla från och tillbaka till skolan, men iallafall så fick jag sällskap hela vägen ditt av min mamma, sen på resecentrum son vanligt så väntar min pojkvän på mig så tar vi alltid sällskap till skolan varje dag! Men varje Tisdag har vi svanen som innebär en teatergrupp, och där är vi varje Tisdag till 10:30 sen går vi tillbaks till skolan och äter lunch sen så efter lunchrasten så brukar han alltid gå till verkstan för han har lektion där och jag har historia och sen så brukar jag alltid se han efter för jag har musik och han hemkundskap, och efter vi slutade tog vi sällskap till resecentrum och sen åkte han hem, och då tog jag bussen hem, när jag kom hem så åt jag och min kompis semlor och hade trevligt, sen drog hon hem då passade jag på att hoppa in i duschen och sen la jag mig i sängen!
Men hoppas ni haft en bra/mysig dag<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! idag så har det vart en full dag, det började med att jag vaknade runt 08:40 och då gick jag upp och åt lite frukost och borsta tänderna! Och sen runt 10:40 så åkte jag och min lillasyster upp till fjällberget och åkte slalom, eftersom mamma jobbar där så passar vi och åka  och det va fult i backen idag, mycket skogs vägar blev det,  vi gick in och åt lunch vid 13:00 och sen åkte vi igen till 16:00. och då åkte vi hem! Och när jag kom hemma så gick jag in och duschade och sen åt jag lite kvällsmål, sen borsta jag tänderna, och ny ligger jag bara i sängen och ska snart sova för skola imorgon och de betyder att sätta på alla alarm ochupp 05:00 igen. Men hoppas alla haft en mysig söndag!
Puss å kram

Likes

Comments

Hej! idag har jag inte gjortspeciellt mycket merän vart med en kompis och vi har bara kollat film och sen så gjorde vi lite mos, sen satt vi bars och pratade lite! Och senare så gick jag bort till min moster och mina kusine som bor npgra hus ifrån där jag bor, och vi kollade Melodifestivalen och efter mello så gick jag och mamma hem, ochgick jag in på mitt rum bara. och just ni sitter jag i min säng och pratar med min kille face time.
tänkte snart gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig!

hoppas ni haft en toppen dag/kväll❤

Likes

Comments