Gått och blivit med brud jag , fanny heter hon :D , de negativa Är att hon Ska flytta Gnarp och kommer bara hem på helgerna , men tycker man om någon offrar man sig :* Är förövrigt Hos bävern, mobil Bloggar för första gången YOLO ! nu Ska jag prata klart med älskling sen sova , ciiiao noobs :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och hå vad längesen jag bloggade ! ..Hänt mycket , har hunnit fylla heeeela 18 år :D känner mig dock inte som de xD! (Tar väl ett tag) Kan dock bocka av min första krogrunda och lite stuffs man är tillåten till att göra lagligt när man är 18 , som att köpa tobak (: Hade även turen att få med mig någon hem första gången från krogen ;) jorå satt jomen vesst sörru jodå , Har även hänt en del negativa saker , Min pappa som jag berättat om avled för 2 veckor sen i cancer ...2 omtumlande veckor utav gråt , förvirringar, bråk men även en massa kärlek och närhet vilket är väldigt behövande just nu ! TACK alla som har stöttat mig och funnits där för mig under dom här 2 veckorna ! finns inga ord till hur glad jag är ! Den 18e september är begravningen , Får med mig awesome stöd utav Nadja min homiegirl ! Joså satt jomen vesst sörru haha . Lite mer nyheter medans vi ändå är igång ! Jag har skaffat sidecut :D! Och jag är väääldigt nöjd ! Färsk bild kommer där nere som vanligt ! Tror inte jag glömt nåt ? , Skönt att skriva av sig lite , tänkt hela veckan att jag ska blogga men bara få lite sug först! Så nu tog jag insiativet ! Mer hade jag inte på hjärtat ! 


Här kommer den lovade bilden ! Ciiiaaao 

 

Likes

Comments

Som dom flesta kanske vet så sjunger ju jag och spelar gitarr så är får ni en video :)!

Den här låten skrev jag med min lärare när jag va typ 10 år :) så texten kanske är lite barnslig menmen .
http://www.youtube.com/watch?v=_zbMqpZXNJ0

Likes

Comments

Fan vad hurtig jag varit idag ! Började dagen med att laga mat kl 7 imorse haha, Och att baka vaniljdrömmar ! Har gjort de en gång tidigare , Kan säga att dom vart fan godare förra gången MEN va helt klart godkända idag ! 


Likes

Comments

Lörsdagskväll...Har spenderat hela dagen i sängen, Oooch nu sitter jag här och lyssnar på Disney musik.. Yeeeey  , Nostalgi ggr 100 ! , Ibland får man ha såna chill dagar , Underhållande iaf ! (y) Come and save me from this saturday !  

Likes

Comments
Lite smått och gott ni kanske inte visste om mig !

1.Jag HATAR omständiga personer !
2.Jag älskar att Spela gitarr och sjunga
3.Jag har vääldigt ofta beslut ångest,
4.Jag har ångest/panik attacker 
5.Jag har svårt att andas väldigt ofta

Där har ni ! ciaaao

Likes

Comments

Men gud vilken fullspäckad helg har haft så sjuukt mycket att göra ...Nja snarare tvärt om , tråkigaste helgen Ever .. Finns inte så mycke att säga om den så hoppar till nästa ämne ! Ska skriva lite mer om min Transsexuallitet lite längre fram i tiden , Vet att många av er vill att jag skriver mer om de , men inte haft orken just nu , Ska bättra mig ! Ska strax iväg till pappsen tror jag , Saknar han och passar på att umgås me han så mycket jag kan nu innnan de är dags ..<3 


                                                  Hade fläta för första gången ..Smeeexigt , ciiiiaaao
Likes

Comments

Åååh vad jag ÄLSKAR den pojken ! Mötte upp bävern på stan så ville han bjuda på lunch ! Gulleponken :$ , Inte varje dag man blir bjuden på lunch , Vi va på monroes ! En resturang/pizzeria i stan ;) Svin god man ! 


                                                                            This is what i ate !


                                       


 

Likes

Comments

SHIT UPPE MED TUPPEN?! ....Pffft jag uppe med tuppen vilket skämt haha .. Jag har faktiskt vart på escape i praktiskt taget hela natten , Dock har jag inte spelat, bara tittat på , bestämt mig för att börja blogga igen :)! 

Hörs senare ciaaao!


Ps min profilbild på facebook 

 

Likes

Comments

Som dom flesta vet har min pappa fått Bukspottelcanser eller va de heter .. De har spridit sig så mycket så de är obotligt , Jag har varit ganska frånvarande från de ämnet , vill helst glömma bort cancern , Men har insett att man ska bry sig om cansern men leva som vanligt ! Min pappa är nog den som är lugnast , Man känner sig så hjälplös , och han har slutat gått på medicinerna eftersom han bara mår sämre av dom , Så han väntar tekniskt sätt på att dö.. de kan vara om 3 år de kan vara imorgon de kan va nästa vecka , de är så oförutsägbart , delvis beror de på hur mycket han orkar/vill kämpa , 

Där har ni lite information om varför jag delvis inte bloggar så mycket längre , men försöker hålla hoppet upp ! Och tackar alla som ger mig peppning och glädje till att fortsätta med bloggningen och att leva på som vanligt TACK ! 


                                                                    Min pappa <3Likes

Comments