​ Beläget vid den norra änden av Catlins kusten ligger Nugget Point, en av Nya Zeelands mest iconiska landskapsformationer. Det är även en av de platserna med mest unikt djurliv. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt största livspussel just nu. Tänkte först att jag skulle packa i vanliga resväskor men kändes så dumt eftersom jag ska resa runt efter skolan. Att skicka hem väskan var inte riktigt ett alternativ då det kostar väldigt(!) mycket... Därav väcktes idén att investera i en ryggsäck. Har ju varken backpackat eller vandrat speciellt mycket så äger ingen. Prisnivåerna var väldigt höga på de rekommenderade dock. När jag sedan ventilerade idén med min mamma så berättade hon om en väninna som, när de tillsammans besteg Kebnekaise, köpte en överraskande bra ryggsäck på Claes Ohlsson 600kr kändes överkomligt så det blir nog den. Det är en 65l ryggsäck med justerbar rygg, simpel men lätt och bra. Fördelen, tänker jag, är att jag även måste överväga ännu en gång vad som är värt att ta med sig.. Däremot innebär det att kängor och vinterjackan blir outfiten på flyget, även det till 35+ gradiga Dubai! Mysigt...

Likes

Comments

Jag har fått mitt boende! Det är en delad lägenhet med 4st rum(så jag har tre flatmates) som ligger, vad jag har kunnat avgöra, väldigt bra till! Området som ligger precis till höger nämligen universitetsområdet...!

707 Cumberland Street N
North Dunedin
Dunedin 9016
Nya Zeeland

Likes

Comments