VAD HÄNDER NU? RESTEN AV SOMMAREN 2018

Så vad händer nu? Sommaren är inte slut än. I veckan händer ingett speciellt, jag ska jobba helg och försökta ta tag i plugget. På tisdag är jag ledig och då ska jag till frisören och sen ska jag och Majs njuta av att vi båda är lediga och att det ska vara fantastiskt väder <3

Nästa vecka kanske jag ska till Kiruna om jag får ledigt från jobbet, annars blir jag såklart kvar i Vimmerby. Sen är det sista jobbveckan för mig och då är jag lote sugen på att åka ner till vårt ställe i Skåne där på helgen. Vi får se! På måndagen efter åker jag och Amanda till Barcelona. Bokade det lite spontant, pratat så många gånger om att vi ska åka någonstans ihop och vi båda var lediga denna vecka och kände att jag why not! Är hemma en helg där emellan och då ska jag flytta tillbaka till Linköping OCH Lisa ska flytta in! Vi ska nämligen bli sambos!!!! Hon ska börja plugga biomedicin på Linköpings universitet i höst så den helgen ska bara handla om att fixa och se till så att vi får plats i badrumsskåpet typ. Och som om inte det vore bra nog så ska Majs också börja plugga till sjuksköterska på liu!! Så till och från kommer jag kanske ha båda pinglorna hemma hos mig när Majs tar någon dags paus från att pendla <3 För första gången någonsin typ så längtar jag något enormt efter höst.

Well, efter den helgen är det en vecka i Malaga som gäller med 8 sköna och roliga tjejer. Vi ska bo i en lägenhet mitt inne i stan och planen är väl mer eller mindre bara party. Så taggad! Vet att det kommer bli helt grymt! Så bra avslut på sommaren <3 Och helgen när jag kommit hem så åker jag och Lisa ner till Småland för att fira Farmor som fyller 80 år och för att fira kärleken mellan Anna och Anders! Bröllop alltså. Så härligt!

Efter det tror jag inte att jag har något direkt planerat. Vill verkligen bara få in en vardag och fokusera 100% på plugget. Känns som det allra allra viktigaste sen. Men längtar efter det med, komma in i den vardagen och börja söka universitet.

Är så taggad, tacksam och glad för allt som varit och allt som kommer <3 Tack vänner och familj för att jag får leva världens finaste liv tack vare er

Gillar

Kommentarer

elinnjl
elinnjl,
Ha en fin dag!
nouw.com/elinnjl