SOMMAREN 2018

(Varnings för långt inlägg!!)
Jag måste erkänna att jag både måste och hellre vill prioritera annat i livet än bloggen. Dels för att behålla någon form av integritet men också för att jag har verkligen inte den tiden. Men the negative side av detta är att jag missar att spara minnen med bilder eftersom jag förr alltid dokumenterade allt. Och det är så himla tråkigt! Så jag kanske gör någon inlägg här då och då för min egen skull, för att spara bilder och för att kunna se tillbaka på ”vad gjorde jag förra veckan? Sommaren? Månanden?” Mitt minne är kasst. Jag kan behöva något att se tillbaka på! (Sååå hoppas du blir nöjd nu Felicia)

<3

Här kommer en sammanfattning av vad som än så länge är en av de finaste somrarna i livet, 2018:

Tänker att jag börjar med summerburst, vi hade så roligt! Som man alltid har med dessa tjejer såklart!! Så återigen, TACK tjejer för att ni är så fina människor på alla sätt och för att jag får dela livet med er. Lyllo mig!!

Mitt i vår fyllehelg mötte jag upp Lisa för en nyttig lunch vilket var väldigt skönt och gott. Vi är ju överlag väldigt dåliga på att umgås, men vi är ju familj och sånt håller i sig <3 Så alltid lika bra varje gång vi ses.

Sen på onsdagen efter summerburst var det nationaldags firande! Så Patci kom upp till Linköping över dagen och vi var på dagskrök. Det var super kul men jag borde kanske varvat med ett gals vatten. Men så vettig är man ju inte alltid :)

Vad jag gjorde den helgen sen efter summerburst och nationaldagen kan jag verkligen inte komma på? Flyttade väl typ hem till vimmerby och kanske gjorde sista plugget? Alltså har verkligen inget minne tyvärr. Tror att Amanda var ganska ny opererad så att jag hjälpte henne en del och bara hängde i soffan.
Hursom - på onsdagen där veckan efter var det dags för min fina David att ta studenten. Så kul! Jag som var laddad på att gå ut också gav upp tillslut för att Emil vägrade.. David och killarna hade nämligen bord inne på Harrys VIP och dom kunde inte fixa in mig där :( Så jag försökte få med mig Emil ut som dock skulle jobba dagen efter och vägrade. (Jag ska komma ihåg det Emil!!)

Sen var det min vackra och fantastiska bästaväns tur att ta studenten på fredagen. Fyfan vad du är bra! Och vad jag ser upp till dig för den person du är! Vi hade en rolig kväll <3

Och det var ju såklart fler av mina fina vänner som tog studenten den fredagen men man kan ju inte vara på alla ställen samtidigt. Helt säker på att ni hade en fantastisk dag! Så glad för er skull!! (Var alldeles för dålig på att fota under själva ursprunget tyvärr..)

Och dagen efter Majs student så var det studentmottagning för Diana <3 Också en rolig kväll! Tyvärr var vi alla lite sega men det var härligt att se dig och fira lite med dig ändå!

Gillar

Kommentarer