SOMMAR 2018 PART 2

Sen var det midsommar! Typ enda kalla kvällen på hela sommaren? Vi alla tryckte in oss i ett och samma rum och sov där ute i min pappas sommarställe Krustorpet. Och det var såklart sill lunch och allt sånt! Min pappa, Annette och farmor var också med på lunchen. Så mysigt! På kvällen grillade vi och däremellan hade Majsan och Robban förberett lekar och så var det en sjukt allvarlig kubbmatch. Tack för det vänner! Alltid så jäkla kul med er <3 Tagga Sälen i vinter!

Dagen efter midsommar var det ju fotbolls VM! Så Sverige tröjorna va på såklart och vi var laddade!

Sen gick den veckan ganska fort fylld med jobb.. Men på fredagen var både jag och Manda lediga så vi åkte en sväng till Västervik och strosade.

På fredagskvällen efter Västervik mötte jag Ebbs och Alva för middag på smak där Patci serverade oss! Hon skulle egentligen suttit med oss och käkat men hon var tvungen att jobba..

På lördagen hamnade vi också på smak! Lite dubbeldejt. Vi spelade minigolf först och sen drack vi lite drinkar på smak <3

Sen gick den veckan också jätte fort. Vet att vi sov någon natt ute i min mormor och morfars stuga, kanske en av de finare kvällarna på hela sommaren. Älskar att sitta vid vattnet när solen går ner, fint! Satt en sväng på statt med några ur malaga gänget också där på onsdagen och snackade om vår kommande resa!

Men sen blev det helg och på fredagen hade jag verkligen tänkt att jag skulle chilla men så blev det inte. Jag stressade om efter jobbet och typ mer eller mindre körde raggardusch. Dressade om och sprayade på mig parfym och åkte ut till Felicia. Några glas vin senare satt vi på statt med ett lite större gäng. Vi gick sen till Kharma men det blev faktiskt en tidig kväll för mig. Bästa beslutet!

Blev inga jätte fina bilder på statt Hahah... Jag ser helt hysterisk ut!

Dagen efter, på lördagen, var det fotbolls VM men där tog också den resan slut för Sverige :( Vi grillade burgare och hängde hela gänget hemma hos Mos! Lite bubbel senare drog vi vidare. Och sen gick vi ner till prime, Patci kom ner efter att hon stängt jobbet (hur orkar hon liskom?? Jäkla maskin!!) och vi gick till Kharma istället. Lustig kväll men hade trots allt en rolig kväll! Dagen efter hängde jag och mamma i mormor och morfars stuga hela dagen.

Senare där på söndagen, så plockade Majs och Robban mig när jag och mamma kom in till stan och så åkte vi ut till Robbans stuga. Jag, Majs, David och Robin tog en sväng med båten och tog ett kvällsdopp! Världens finaste vänner och världens finaste kväll <3

Veckan gick sen rätt fort fram till fredag. Då åkte jag ut till mina kusiners stuga när jag slutat jobbet på fredagen och träffade familjen. Idag rycker nämligen David in i militären som jägarsoldat på K3 Karlsborg och om bara några dagar flyttar Vilmer till USA för att han har blivit signad för ett fotbollslag där! Börjar inse att hela kusingänget börjar bli vuxna vilket är så himla lustigt. Längtar till jul redan då alla ses <3

Sen var det Stockholm lördag-söndag. Vi skulle kolla Ed såklart! Slutade med att vi var ett gäng. Möttes upp på stan för lunch och åkte sen ut till konserten. Sååå nice! Ca halva styrkan möttes dagen efter på brunch innan vi gick en sväng på stan. Sen åkte vi ut till MOS där det bestämdes att vi skulle bada på vägen hem. Så alla var tvungna att köpa badkläder. Hittade någon liten sjö innan Norrköping där vi stannade så slutade med att vi var hemma rätt sent men så mysigt!

Sen under veckan som varit nu, efter Stockholm, har jag varit uppe i Linköping en del och sen jobbat varje dag. Så det gick rätt fort till fredag <3 Då slutade jag tidigt så jag och Majs köpte med oss fika och åkte ut till hennes mormor och morfar och myste. Vi tog ett dopp i polen och pratade skit i några timmar. Conny Robins pappa kom ut och även Robin när han slutat jobbet. Sen åkte jag ut till pappa för sen middag. Totta vad härligt! Han är grym med maten. Det är kärlek!

Sen hängde pappa och jag nere i studion hela kvällen, spelade och sjöng typ. Något vi alltid gjorde när jag var liten <3 Kan vara en av de bättre fredagarna på länge, och då har jag haft många bra!

Blev plockad av Christina och Kjell på lördagen och så åkte vi upp till Göteborg och den delen av familjen. Fina malva har konfirmerats så vi grillade och myste ute på verandan.

Såhär mysigt hade vi <3

Och idag tog vi det lugnt på förmiddagen och åkte sen in till stan och käkade lunch på storan. Så nu sitter jag på bussen hem, är i vimmerby vid 20.30 tiden och då ska jag kanske gå och träna eller gå och lägga mig.. börjar 7 imorgon. Tänker att jag ska träna men risken finns att jag är trött när vi är framme. We’ll see!

Gillar

Kommentarer