"NÄÄÄMEN BLOGGAR DU??"

Gooodmorgon! Okej nej inte morgon kanske men sitter på min första lektion för dagen, som alltid på torsdagar och då känns det alltid som förmiddag oavsett vad kockan säger. Fått ca inget gjort idag. Brukar ta torsdagsförmiddagar och typ kolla igenom lite plugg och göra lite måsten men inte idag :)

However, hade en riktigt härligt dag igår. Hade på mig en gammal blus och slitna Levis shorts, slit och släng varje dag-färgklick Zara väska och mina nya vans som jag kör ca varje dag. Älskar dom!

Hade en lektion vid 8.10, sen satt vi ute i solen och käkade glass i en timme, hade min andra och sista lektion och gick sen hem för dagen vid 12.20. Gick till espresso och pluggade. (Ja vi satt inne... Extremt svårt att plugga i solen). Och sen var faktisk pappa på besök så vi var ute och käkade en tidigt middag (bild under). Så mysigt! Och då bytte jag till en gammal top hehe, som jag inte haft sen sommaren 2016 troor jag. Eller kanske minns fel, sommar söt är den iaf :) (bild under) Sen tog jag en promenad hem till Amanda och åt mer middag. Var dö mätt men dom grillade så jag kunde inte låta bli att ta lite, så gott.

Idag då? Well. Lat förmiddag som sagt. Har en liten håla start då jag ska hämta ut ett paket med nya hudvårdsprodukter. Så taggad. Har kört Keihl's ansiktstvätt och återfuktningskräm i typ ett år och varit så nöjd så har beställt ansiktsmasker, ögonkräm, nya återfuktningskräm och lite allt möjligt egentligen.

Såhär ser jag ut idag! Tog jeans då det var lite svalare :)

Sen är det fika och Nalle shopping som gäller för Amanda har opererats idag så vi ska dit såklart och sprida lite daimtårta och kärlek <3

Gillar

Kommentarer