EN FANTASTISK BUBBEL HELG I MAJ

VILKEN helg jag har och har haft. Eller ärligt talat vilket nice liv jag har ändå. Firade Patricia i torsdags, och trots att det inte var party mode och många skulle jobba dagen efter drack vi lite bubbel och längtade efter vår tjejresa. Och åt gott såklart!

Och min fredag då? Fick lite måsten gjort på morgonen och sen satte jag och Patricia oss på royal för att plugga - var tanken. Men då kom Majsan och Robin som var ute och lunchade! Så vi fick sällskap och när Robban var tvungen att stressa tillbaks till jobbet så satt vi andra kvar och pratade på om allt man missat hit och dit. Inget plugg alltså! Patci var tvungen att dra och jag och Majsan tog en sväng på stan innan vi hamnade med varsin kopp te i mammas kök som vi gjort så många gånger förr. Min fredag igår var verkligen en typisk dag i mitt liv för några år sen, lustigt och fint på många sätt. Livet ser ofta så annorlunda ut idag! Det var mysigt. Sen mötte jag upp pappa familjen, dvs pappa, hans Annette och Wille på stat för middag. När Wille och jag kom hem igen hade mamma kommit hem från Frankrike så då fick jag träffa henne någon timme innan jag gick och la mig <3 Uppe tidigt imorse för började jobba vid 7..

Slutade jobbet, och gick upp en sväng på torget. Slutade med att det blev en härlig spontan lunch hemma hos mamma! Och Pernilla (majas fina svärmor) smet hem efter en flaska bubbel så det blev super trevligt och gott! Perfekt lunch ute.
Nu sitter jag på tåget mot Linköping, planerar att kanske dricka lite mer bubbel ikv hehe. Det är ju lördag! Då ska man bubbla.
Puss och hoppas att ni har en lika fantastisk maj helg som jag <3

Gillar

Kommentarer