Hej på er! Kommentera vad ni vill ha för tips eller vad ni vill läsa på bloggen så kommer vi upptatera oftare som sakt så gör de är ni snälla så håll koll på bloggen för idag så kommer vi släppa en massa med inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hejsan alla läsare , vi har varit upptagna så vi har inte kunnat upptatera så bra men som sakt ska vi börja blogga som vanligt igen whiioo och här e lite nytt som ni kanske har missat.:) Jag har läst och hört att Viktor och Samir har gjort en låt , jag har suttit och lyssnat på den och den är skit grym.Här kan ni lyssna på den men jag tror det är ett litet snutt av låten  '' https://soundcloud.com/stockhouse/success ''. Han skrev att den kommer ut på spotyfi på fredag alltså är den ute nu så passa på att köpa den.Jag kan säga att låten är grym och båda är bra på att sjunga.Så vi hörs sen jag kommer med mer sen för att så mycket har ju hänt och samir e ju tillbaka från sin resa och fått en fint resultat , och det kommer ut lite nya inlägg idag xoxo.

Likes

Comments

                              

Hej hej sä här står det till jag har sett kommentarer/bilder hur andra kränker Samir.Hur tänker ni personer som gör de ni sitter bakom mobilen/datorn och skriver kränkade grejer på Facebook/Instagram till honom.Jag tycker att detta ska läggas ner direkt för ni måste fan tänka på att ni sårar en personen som läser vad ni skiver, tänk på hur ni skulle tagit åt er om andra skrev kränkande saker till er.Samir du ska veta att vi alltid kommer finnas vid din sida när du än behöver oss och vi älskar dig den du är idag, imorgon, om ett år & föralltid du är vår kung.  LOVE YOU. EXTRA:Följ oss på instagram (WELOVESAMIRBADRAN01).

Likes

Comments

                                    

Hejsan allihop som jag har hört/läst så kommer Viktor och Samir skaffa nya produkter när samir är i sverige igen.Köp tröjan här. Vi tackar änu en gång för fantastiska läsare vi får och vi älskar er otroligt mycket xoxo.

Likes

Comments

              

Hejsan hejsan jag skriver detta inlägg för att se vad ni tycker om SAMIR BADRAN själv tycker jag att han är den bästa personen och att han har bästa humorn ever.Sjäv så tycker jag inte att det finns något nekativt om honom och att skriva kränkade ord är bara patetiskt av er.Skirv såklart i kommentarerna.Tack för mig.

Likes

Comments


                                      

Hejsan allihopa om 3 veckor så kommer Samir hem och det längtar vi alla på vi hoppas på att de långa 3 veckorna går snabbt så vi har dig i Sverige igen. Utan dig har Sverige varit tråkigt för det är du som har den bästa humorn. Älskar dig puss & kram från oss. BTW : Följ våran instagram för att få reda på när ett nytt inlägg är uppe. Klicka här för att komma till vår instagram sida och tusen tusen tack för nya läsare...

Likes

CommentsCha cha det här kommer dock inte handla om Samir man vi älskar att blogga så.

1.LOL

2.So uncover

3.Charlie cloud

4.Wild Child 

5.The Notbook

6.Shopaholic

7.Mean girls

8.EasyA

9.she´s the man

10.10 things i hate about you

Likes

Comments

Nu fungerar deras webbshopp igen, det var något fel från onsdag förra veckan men ni som har beställt kan kolla era mejl idag som de har skrvit.Nu kan vi beställa de snygga tröjorna LIVET utan success finns inte.

Likes

CommentsKissie: Personligen tycker jag denna tjej är lite skum, ibland så är hon en jätte snäll tjej i bloggen å sen från ingenstans är hon en elak och tycker till om knäppa saker scizofreni ? vet att hon provocerar men men ..

Dessie: Nybliven mamma, grym blogg snygga bilder. Hon har en blogg som endå är rolig och läsa även om hon skriver så mycket om sin son just nu förstår det hon är en grym bloggare en av dom bästa puss.

Paow: Hennes blogg har dock blivit lite tråkig. Hon uppdaterar så dåligt och dåliga inlägg med dåliga bilder detta är mina åsikter jag tycker hon borde ta sin blogg lite mer seriös som förr, hon var så grym.

Kenza: Lets dance har verkligen gjort kenzas blogg ännu tråkigare ha ha ha den har inte varit så bra innan men nu är den verkligen ur dålig. Hon är en av sveriges snyggaste människor dock, så pluss för det !

Blondinbella: En gammal tant som är fast i en ung "mammas" kropp typ finns inget intresse för henne.

Likes

CommentsDet här blir sista klippet på en månad i alla fall. Är ute och reser lite. Har sammanställt det bästa från det som varit. Tack för att ni tittar och stor kram till alla er som varit med i pogrammet. Kärlek ! / Samir

Cha cha allihopa ni har väll inte missat det nya videoklippet som kom ut igår på SOS samir, som sagt så kommer vi få vänta en månad för ett nytt videoklipp utav samir men vi hoppas på att vi kommer stå ut i en månad utan samirs humor.Men vi har ju också ett instagram konto där vi lägger ut när ett blogginlägg är uppe på bloggen, klicka här så kommer du till sidan. Tack till alla nya läsare vi fått följ vår instagram XOXO.

Likes

Comments